Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 4.10.2005 11:11:04
|
|
|
|
Pupica
|
Odvisno...se rada s kaimi igračami igra še posebej? Naša npr.dojenčka vlači le kake 5 min na dan. S kockami pa se lahko igra celo uro. Sicer je stara šele 14 mes.Pa vseeno. Mogoče če ne mara ravno punčk, kake legice ali kakšno sestavljanko, ki je v 2.letu že kar zanimiva za otroka.
|
|
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 4.10.2005 11:22:13
|
|
|
|
JANAG
|
Mi smo tudi kupili lego kocke, pa se mi zdi, da jih je še premalo. Tako za fantka kot za punčko so primerna. Ne samo da zida z njime, še natvarja jih na tovornjak, okoli pelje, ja tudi v voziček jih da, da se bo njegov dojenček z njimi igral
|
|
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 4.10.2005 21:18:21
|
|
|
|
elizabeta p
|
Naš je dobil CD, ki ga z veseljem posluša, pa knjigice ( ful rad "bere"), pa eno ladjo s kockami.
|
|
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 4.10.2005 22:59:00
|
|
|
|
tejčica
|
Midva sva ji kupila kuhinjico in je po dobrem letu še vedno zelo aktualna. Za vikend običajno dobiva zajtrk serviran v posteljo.
|
|
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 6.10.2005 18:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa npr. voščenke in velik blok za risanje? Ali pa prstne barve?
|
|
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 6.10.2005 21:21:01
|
|
|
|
elizabeta p
|
Voščenke ma tud ful rad, prstnih barv pa še nismo probal.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?