Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

,in je trajau do petka. Trebuh imam še vedno napet, špika me ne več tok v jajčnikih, kokr me je, prsa so pa še vedno boleča. Tko, da čakam in čakam do 13.10., takrat morm dobit
 ,in je trajau do petka. Trebuh imam še vedno napet, špika me ne več tok v jajčnikih, kokr me je, prsa so pa še vedno boleča. Tko, da čakam in čakam do 13.10., takrat morm dobit

...
 ...  po tihem)
  po tihem)  
  ...to bi prej verjela, ker si zgoraj navedenih znakov nisem izmislila...
 ...to bi prej verjela, ker si zgoraj navedenih znakov nisem izmislila...  

. In včasih bi tako rada ne preveč si želela, pa ne morem mimo, tega, da si ne bi govorila, mogoče pa bo...In nenazadnje kako si ne tako močno želeti, če pa delamo in upamo, da čimprej rata!!!!
 . In včasih bi tako rada ne preveč si želela, pa ne morem mimo, tega, da si ne bi govorila, mogoče pa bo...In nenazadnje kako si ne tako močno želeti, če pa delamo in upamo, da čimprej rata!!!!  ..testov ne bom delala ker se bom vseeno pustila presenetiti, če se je dlučajno kaj prijelo..no upam,da je bil test v nedeljo res pregodaj narejen in da še ni vse izgubljeno..
 ..testov ne bom delala ker se bom vseeno pustila presenetiti, če se je dlučajno kaj prijelo..no upam,da je bil test v nedeljo res pregodaj narejen in da še ni vse izgubljeno..  
  ,da nam bo ostalim v spodbudo..
 ,da nam bo ostalim v spodbudo..  za srečo!!!
   za srečo!!! 

)... tisto ta drugo crtico je treba z lucjo zraven iskat
  )... tisto ta drugo crtico je treba z lucjo zraven iskat ! Taka svoh roza crtica, da prisezem, bi lahko rekla da nisem noseca (Najzanesljivesi je se vedno krvni test! Ocitno, tako pravijo.) Ceprav M se ni, so samo rjavi  izcedki. Zdaj bo kmalu 1 teden, ko je ni, so pa ti rjavi izcedki, vedno temnejsi. Pa trebuh se mi zdi vedno bolj napihnjen. Zeja me, pa lulat hodim vedno vec. Pa zgaga me tudi daje. Problem imam edino s hrano, ker kar nimam apetita, kar nevem kaj naj jem. No, to je sedaj o meni in mojem telesu. Samo moje prsi so pa mehke(prav nic napete), bradavice pa so majckeno obcutljive, sicer so pa vedno...
  ! Taka svoh roza crtica, da prisezem, bi lahko rekla da nisem noseca (Najzanesljivesi je se vedno krvni test! Ocitno, tako pravijo.) Ceprav M se ni, so samo rjavi  izcedki. Zdaj bo kmalu 1 teden, ko je ni, so pa ti rjavi izcedki, vedno temnejsi. Pa trebuh se mi zdi vedno bolj napihnjen. Zeja me, pa lulat hodim vedno vec. Pa zgaga me tudi daje. Problem imam edino s hrano, ker kar nimam apetita, kar nevem kaj naj jem. No, to je sedaj o meni in mojem telesu. Samo moje prsi so pa mehke(prav nic napete), bradavice pa so majckeno obcutljive, sicer so pa vedno...  za naso pot. Vse ostalo pa je odvisno od tega ali nam je namenjeno ali ne. Visje sile pac.
   za naso pot. Vse ostalo pa je odvisno od tega ali nam je namenjeno ali ne. Visje sile pac. 

vsem za sreco (tudi meni)..
  vsem za sreco (tudi meni).. ).
 ).  mi pravi, da sem preveč neučakana, pod stresom in da naj neham mislit na
   mi pravi, da sem preveč neučakana, pod stresom in da naj neham mislit na