Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je preveč goste hrane??? 25.10.2005 20:15:09
|
|
|
|
Marogica
|
Meni se zdi vajin jedilnik čisto OK. Važno je, da se otrok prične navajati goste hrane, zato je fajn, če menjuješ okuse.
|
|
RE: Ali je preveč goste hrane??? 25.10.2005 20:23:14
|
|
|
|
eva1
|
Zakaj pa mu ne daš samostojen gosti obrok brez mleka? Recimo, da imataza začetek en gosti obroki pa 4x mleko ...potem pa počasi zmanjšuješ mleko in obroke nadomestiš z sadno-zelenjavnimi, ali z juhicami, skutami, jogurti.... Mi imamo dojenje zjutraj in zvečer +4 goste obroke(zjutraj mlečni obrok, potem kosilo(zelenjava, meso, plenta, testenine....kar pač pride), potem sadni, za večerjo spet mlečni in potem še dojenje pred spanjem...
|
|
|
|
RE: Ali je preveč goste hrane??? 25.10.2005 20:50:06
|
|
|
|
giga
|
Sej nočem bit pametna, ampak a ti lahko predlagam, da bi mogoče zjutraj dojila, nato sadni obrok, nato pa vse ostale dojenje, al pa zjutraj dojenje, ob 10ih sadje, ob 1ih zelenjavo, ostalo dojenje? Mislim, da se bo tako lažje navajal na obroke, kot če mal je mal dojiš...v isti sapi.
|
|
RE: Ali je preveč goste hrane??? 25.10.2005 21:40:36
|
|
|
|
fricka
|
Vsaka bi ti povedala drugače. Mi imamo tudi 6 mesecev, pa jemo takole: ob 6.00 mleko, ob 9.00 mleko, ob 12.00 sadje + kuhan riž miksano, 15.00 zelenjava + riž + meso miksano + adaptirano mleko, 18.00 rižolino, 19.00 pred spanjem mleko. Mi tako kar funkcioniramo. Brez dodanega riža sadju in zelenjavi pa ni dovolj sita. Na obrok poje minimalno 150 ml. Ji pa med obrokom dajem tudi čaj, drugače težko kaka.
|
|
|
|
RE: Ali je preveč goste hrane??? 26.10.2005 8:17:16
|
|
|
|
sabini
|
midva se ne dojiva več ampak pije aptimil. kakšen riž pa ji to kuhaš fricka?
|
|
|
|
RE: Ali je preveč goste hrane??? 26.10.2005 9:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 imava ob 8.30 zjutraj sadje(190g), potem ob 13.00 mleko , isto imava ob 17.00, potem pa pred spanjem mleko z rižolinom! Nik res poje ogromno.Zdaj počasi bomo uvajali zelenjavo!
|
|
|
|
RE: Ali je preveč goste hrane??? 26.10.2005 13:44:24
|
|
|
|
sabini
|
oj nina nana a potem ima kr en sadni obrok pa ne daš potem nič mleka ?šele ob 1h, ker jz pa dam mal žličk sadja potem pa mleko povrh kok pač hoče še spit.Ker še nisva na enem sadnem obroku celem namesto mleka pomoje bom sedaj kr spustila en jutranji mlečni obrok pa dala samo sadje
|
|
|
|
RE: Ali je preveč goste hrane??? 26.10.2005 14:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mi2 sva delala na začetku isto, potem pa je začel celo kašico jest, mlekec sem preprosto nehala dajat in lepo zdrži 4 ure brez! Brez problema!
|
|
|
|
RE: Ali je preveč goste hrane??? 26.10.2005 16:08:19
|
|
|
|
jada
|
Ojla Sabina Poskusi z Maticem raje tako da mu zamenjaš en obrok in mu daš namesto mleka sadje in sadne kašice, v primeru da boš pa videla da mu ni dovolj poskusi zmešati z rižkom (navadni riž). Glede na to, da z Maticem že nekaj časa uvajata gosto hrano in da je, poskusi. Midve z Anjo imava že en obrok gosti, zelenjavni z mesom in rižem, medtem ko sedaj uvajava dopoldan sadno kašo. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.