Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, glede na izcedke, čudne M, ali kako?
pa še nič ni ratalo, pa se že počasi mal sprašujem če je kaj narobe z mojimi rodili
Kakšnih posebnih težav nimam, razen prvi dan bolečo M, napihnjenost in špikanje v času O in zelo neredne cikle po prenehanju jemanja KT - vse to pa se mi ne zdi nič problematičnega. 
in po enem letu neuspehov sva kar šla v kliniko za neplodnost, moj je naredil spermiogram in je pokazalo da je vse OK, pri meni pa so z UZ ugotovili PCO katerega prej na letnih pregledih ni sploh nobeden opazil.
. M so bile zelooo boleče in so trajale 8., 9. včasih tudi 10 dni. Zaradi vsega tega sem se po 10. neuspelih "poskusih" odpravila h G. Vedela sem, da z menoj ni vse v redu. G mi je kar opravila UZ in povedala, da imam na enem jajčniku tumor z gostejšo vsebino, premera 7 cm, ki ga je bilo treba operirati. Šlo je za endometriom - posledica močno razvite endometrioze na rodilh. Ob operaciji endometrioma so mi odstranjevali še zarastline, ki so bile prisotne po vrhu maternice, jajčnik je zlepljen z zarastlinami....Skratka nič "lepega" niso našli v moji notranjosti
...
sva se pogovorila in se odločila, da počakava še tri mesece (t.j. eno leto poskušanja na
in
!
pod tvojim nickom je tudi dober izbor.