|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodnišnica Novo mesto
15.11.2005 18:54:32   
lenika
Mene zanima, če se da v porodnišnici NM (sprašujem tiste, ki so rodile tam) dobit samsko sobo in če ja, koliko je potrebno za to doplačat ter če se je treba že prej kaj zmenit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodnišnica Novo mesto
15.11.2005 20:09:08   
total
Joj ne bi vedela,za samostojno sobo,ko sem jaz rodila smo bile 2 v sobi,zraven kopalnica in stranišče in mi je prav pasalo,da je še kakšna zraven,saj družbo maš in še marikatera ti pomaga.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: porodnišnica Novo mesto
24.11.2005 22:18:25   
Ajnaa
mislim, da se ne da, ker imajo prostorsko stisko. So jim vzeli del, ki je bil prej ginekologija in je sedaj pri porodnicah (drugi konec hodnika). Če ni veliko mamic takrat v porodnišnici, lahko zaprosiš da si sama v sobi, ko pa postane prostorska stiska ti dajo zraven še eno. Odvisno je tudi od dobre volje sester.
jaz sem bila 3 dni sama, nato pa sem imela eno, ki je groznoooo smrčala in bila zanemarjena, tako da ko je imela obiske domačih, nisem potem mogla prezračiti sobe, ker je res zaudarjalo. Grdo povedano, ampak tako je bilo. Sem pa bila notri 5 dni, CR.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: porodnišnica Novo mesto
19.1.2006 22:15:08   
petarda
Tako kot je rekla Ajnaa, lahko pa pokličeš in vprašaš. Je pa res, da  je tudi meni prav prišlo, da je še ena zraven. Greš vsaj na WC lahko v miru, ne pa da skrbiš, kaj je z user posted image , ali joka prav tvoj... Je pa res, da zna biti tudi neprijetno. Moj user posted image se je recimo cele noči drl in mi je bilo sila neprijetno (čeprav neupravičeno), ker sem mislila, da jo to moti - pa mi je skoz zatrjevala, da ga ona sploh ne sliši, ker je preveč utrujena. No pa se je potem eno noč njen drl, pa ga jaz nisem slišala user posted image  in pol sem ji verjela.

(odgovor članu Ajnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: porodnišnica Novo mesto
21.1.2006 22:50:34   
Anonimen
Ja, prav paše, če je še nekdo v sobi. Res.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: porodnišnica Novo mesto
2.5.2006 17:36:07   
planinc1978
A ima katera namen roditi v Nm v drugi polovici junija?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pogosto se dojenčki premikajo v trebu...
Tako pogosto bi morali čutiti otrokove premike v trebuhu v tretjem trimesečju nosečnosti.
Zatekanje nog v nosečnosti
Pogosta nosečniška težava, še posebej v drugi polovici nosečnosti so otekli gležnji in noge. Ali lahko otekanje prepreči...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?