Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
s svečko, zamašen nosek, ki mu ga seveda skoraj neuspešno čistimo
...ko Tian opazi da imaš kak robček v roki, kaplijce, pumpico, palčko za ušesa pri nas nastane tako dretje, ki ga sigurno sliši celi blok
...največji problem je ponoči, ker se zaradi težkega dihanja (saj ima tudi dudo) zbuja tudi na pol ure
...Zdaj pa me zanima a obstaja še kaka druga stvar s katero bi mu lahko spucala nosek...mogoče da kaj namažem pod nosek
zamašiš drugo in potem narediš še obratno. Jaz sem jo potem vedno dala ležat še na trebušček, je ponavadi kar malo bruhnila gnojčka oziroma smrklja (še posebej po hranjenju). Mazala sem ji bodi z mazilom Wick za otroke (na bodi zato ker jima komaj2,5 meseca, Wick pa naj bi se uporabljal šele od 3 meseca dalje), na radiatorju čez noč obvezno mokra brisača, da je laže dihala in pa v izparilniku sem imela ves čas evkaliptusove kapljice (kupijo se v DM ali pa jih naročiš od Justa). Evkaliptusove kapljice lahko kaneš tudi na povšrtček, baje ful pomaga. Zelo pa naj bi pomagala tudi ena Justova krema, samo sranje je ker moraš to naročit, ker se ne prodaja v nobeni trgovini. Vse to skupaj omili polni nos. Veliko uspeha in čisih noskov.
, ker potem smrkelj kar sam priteče.Pa tut za Nisito mi je nekaj govorila, ampak sem jo preslišala