Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pa jo imajo pa seveda za dudo. Vendar jaz mislim, da je duda še od vsega kar je najmanjše zlo in celo več; verjetno ena najbolj enostavnih pa vseeno najbolj revolucionarnih "izumov" za dojenčke. Jih pomiri, uspava, jim daje občutek zadovoljstva, pomaga pri močnem sesalnem refleksu, je nadomestilo za sesnje prsta, ki zares naredi veliko škode in lahko pripelje do resnih deformacij... Skratka veliko več + kot -. Pa recite če ni res oziroma naštejte mi negativne posledice. Poskusite vsaj argumentirat odgovore, ki jih date ne samo napisat DUDA NE, rekli so, pravijo... Pomislite malo in še enkrat kot sem napisala vsaka mama zagovarja svoje odvisno od
(tako je naredila neka moja znanka in ne boš verjela deluje, čeprav se sliši čudno
.
zdaj jo ima tu pa tam pred spanjem...ampak večkrat ne kot ja...sem se pa tudi bala, da bo prst zagrabil v tistem času, ko je tako vlekel celo rokico, pa je to obdobje minilo