Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
) ... Jih ima že skoraj en mesec pa se mi zdi, da se skoraj nikamor ne premaknemo. Ali morda katera ve, zakaj to sploh nastane? 
. meni je pediatrinja rekla, naj ji glavico zvečer namažem z hladilnim mazilom, dam kapico gor čez noč in zjutraj sperem in pomasiram z mehko krtačko. Res je pomagalo, nobenega temenca ni bilo več. Pribaj še to, ker vidim, da si že vse drugo probala. Lp Tia74
, prav tako pa nisem nikoli uporabljala nobenega olja in nobenih dodatkov za umivanje lask (zelo zelo redko le malo mila). Je pa res, da smo bučko in laske umivali zelo pogosto, mogoče je bil keč v tem (poleti vsak dan, pozimi vsak drugi, tretji dan). Držim pesti, da se jih čimprej rešite
.
Stari smo pa že več kot dve leti. Moja teta pravi, da jih je ta majčkeni to odpravila šele pri 3,5 letih. Najbolj učinkovito do sedaj je bilo pa maslo.