Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

še čisto čisto na začetku...zato mu na vsake tok časa malo prečikiram,ampak je on vedno zraven.Saj v sebi vem da mi ne skriva, ampak moram se malo potolažiti in preveriti.Sicer nikoli nič ne najdem...bi kr umrla če bi še kako neumnost naredil
  še čisto čisto na začetku...zato mu na vsake tok časa malo prečikiram,ampak je on vedno zraven.Saj v sebi vem da mi ne skriva, ampak moram se malo potolažiti in preveriti.Sicer nikoli nič ne najdem...bi kr umrla če bi še kako neumnost naredil .Saj prva neumnost ni bilo dobesedno varanje,ni mi povedal (ker se je bal da mu ne bom dala priložnosti) da je poročen in ima hčerko (z sedaj bivšo ženo sta spala v ločenih sobah in nista imela glih komunikacije),tako kot je ena napisala ni imel kam it...pa še izsiljevala ga je z otrokom pa tko.Smo mel kr štalo z njo,ampak se je zdaj končno umirilo.
 .Saj prva neumnost ni bilo dobesedno varanje,ni mi povedal (ker se je bal da mu ne bom dala priložnosti) da je poročen in ima hčerko (z sedaj bivšo ženo sta spala v ločenih sobah in nista imela glih komunikacije),tako kot je ena napisala ni imel kam it...pa še izsiljevala ga je z otrokom pa tko.Smo mel kr štalo z njo,ampak se je zdaj končno umirilo.  .
 .