|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kronično vnetje ušes
3.1.2006 17:25:04   
Jutra
Ali je kdo od vašim malčkov zaradi kroničnega vnetja ušes šel v ORL ambulanto in tam dobil cevko v uho? To naj bi bila ena od variant, da se ta vnetja ustavijo.user posted image

Imate kakšne izkušnje s tem? Je kaj pomagalo? A to boli otroka, ko mu vstavljajo in mu je moteče to nositi??

Kakšne so pa še druge rešitveuser posted image user posted image

Moja user posted image  je tolk uboga, pa šele čez 2 tedna je naročena pri specialistuuser posted image

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kronično vnetje ušes
3.1.2006 17:29:24   
san
mi smo bili na tem, pa smo se odločili za alternativno zdravljenje in deluje
prej je imel skoz vneta ušesa, pa gnoj mu je kar lil ven, potem pa je šlo še na grlo...
so rekli na polikliniki, da bo potrbno cevke notri dat, pa sem rekla, da bom prej še s homeopatijo poskusla in od takrat je uredu.
lp s

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kronično vnetje ušes
3.1.2006 21:32:28   
lelaval
Od moje sodelavke sin je imel, pa se ni nič videlo in ni ga nič motilo.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kronično vnetje ušes
4.1.2006 8:28:45   
tascha
Tud moj tavečji je imel kar naprej vneta ušesa in so mu obljubljal neke cevke v ušecu (baje jih dajo pok narkozo user posted image ), Ampak na koncu mu je specialist odredil zdravljenje nosa z fiziološko razstopino in to vlivanje, vlivanje dolgo nekaj mesecev. je rekel, da je v glavi vse povezano, usta - nos -ušesa in je pomagalo. Sicer mormo zdaj ful bazit, zlasti v bazenih (mogoče še klor dodatno škodi user posted image ), je pa mal boljš. Ampak čim se začne izcedek iz nosa in pravi hip ne vklopmo fiziološke je spet antibiotik za ušesa. user posted image San a lohk poveš kam si šla k homeopatu in kaj si dobila? Mi bi tud to probal, da bi se rešli antibiotikov in možen operacije.user posted image
Ciao!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kronično vnetje ušes
4.1.2006 8:39:05   
viv_
Jutra, piši LARI na privat, oni imajo cirkuse s temi vnetimi ušesi non stop.

Od prijateljice punčka je bila pa prav operirana. Za ušesom so ji nekaj prerezali in vstavili cevko, da se je gnoj ščistil, tako da sta bili v bolnici. Mogoče se bo pa ona oglasila.

lp in upam, da se čimprej pozdravite!

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kronično vnetje ušes
4.1.2006 9:10:50   
san
jaz sem malega pelala k dr. Ireni Gorišek, ki je tudi specialist pediater, poleg tega se pa že vrsto let ukvarja s homeopatijo in res nam pomaga.


jaz dolgo nisem verjela v homeopatijo, pa je imela že moja večja iste težave oziroma še hujše in so ji ravno tako hoteli dat najprej cevke v ušesa, potem so nam na polikliniki in orl naročil, da ji mormo fiziološko zlivat v nos, nakar nam je en drug specialist otolog rekel, da to pa nikakor ne smemo početuser posted image .
no kasneje so ugotovili, da pri njej delajo težave tudi mandlji in žrelnica. po treh letih pacanja je bilo že tako hudo, da je bila v enem letu 12 na antibiotikuuser posted image , torej celo leto bolna in po bolnicah, potem je imela še alergije, verjetno zaradi predoziranja, no in na koncu so ji odrezal mandlje in žrelnico ven. men je bilo pa tako grozno, ampak so rekli, da drugače ne gre. pol leta je bilo uredu, potem pa se je spet začelo, vneta ušesa, pa pljučnica in skoz neke virozeuser posted image . mi je tako žal, da je nisem prej k homeopatinji peljala in sem cincala tako dolgo. no sedaj sem k dr. Goriškovi naročila tudi izabelo in upam, da bo tudi njej tako pomagala kot izidorju.

tascha, če želiš ti lahko pošljem njen e-mail in telefonsko na privat
lp s

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kronično vnetje ušes
4.1.2006 9:29:42   
san
aja, dobili smo pa kroglice - dve vrsti, vzdrževalne, ki jih jemlje vsak dan zvečer pred spanjem in še ene, ki mu jih dajem razredčene z vodo le v primeru, kadar opazim, da bi lahko zbolel - močan izcedek iz nosu, ali praskanje po ušesih, kašlanje več dni, vročina in je takoj naslednji dan dober. in potem enkrat mesečno kontaktiram z Goriškovo, če je potrebno jo pokličem že prej, tako da vidi kako se njegovo stanje spreminja in izboljšuje.
no, moram povedat še to, da je bil izidor res skoz bolan od 8 meseca pa do leta in pol in tudi skoz na antibiotikih in je njegova osebna pediatrinja (ne dr. Gorišek) rekla, da nikakor ni za v vrtec, ker sem ga morala dati, ker drugače ni šlo. pa sva kroglice začela jemati en teden pred vstopom v vrtec in ni bil do sedaj še nič bolan (pred dvema tednoma je imela izabela virusno pljučnico in nalezel se je tudi izidor, pa je bil v dveh dneh boljši, pri izabeli se pa še sedaj vleče).

pa še to, kroglice ti naredi sama, na podlagi razgovora, ki ga opraviš z njo - poveš ji vse o otroku, čiso vse, od tega kako spi, kaj raje je, kako napreduje, kater bolezni je imel, kako je reagiral na cepiva, ali je bolj vroč ali bolj mrzel, trmast, ...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kronično vnetje ušes
4.1.2006 12:53:50   
ona
Jaz imam sina starega 7 let in mi kar slabo postane,ko se spomnim za nazaj kako je bilo z ušesi in teha nobeni ne privoščim!!!!Začelo se je z 8 meseci s prehladom in vnetjem ušes in ta vnetja se nikakor niso mogla pozdravit,zato so mu pri 1,5 letu vstavili cevke.To ni nič hudega,je samo en dan v bolnici in to mu naredijo pod narkozo in v bistvu so to majhni čepki ki jih vstavijo ful notri v uho,po enem letu nošenja pa se sami izločijo,sami padejo ven.Tako,da naj te en bo strah tega,ker bo lahko potem boljše,se ušesa bolj zračijo!Pol so našemu operirali žrelnico,ker pač cevke niso pomagale in ker niti to ni pomagalo so mu vsavilo drenažo in to je kar huda operacija,so mu čistili zadaj za ušesom gnoj ven ker je imel že kronična vnetja.To so mu zadaj za uhljom odprli in tam čistili.Je bil za vsako uho 2-3 ure v operacijski,samo mu niso obe naenkrat ker je prehudo.Tako,da ti rečem,da je bil res bogi,zdaj je pa na srečo vse Ok.So mi tudi rekli,da če ga ne bi operirali,bi izgubil sluh,a na srečo sliši super in ni nobenega problema.
Ti pa predlagam,da provaš z vsemi varijanatami,prej ko greš na operacijo!!
Jaz sem tudi provala z alternativnim zdravljenjem,a ni pomagalo!
Ti pa želim,da bi bilo vse ok,č hočeš mi lahko pišeš na ZS,če te kaj zanima!

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kronično vnetje ušes
4.1.2006 14:51:00   
Anonimen
no naša ma zdele že en cajt mir..trkam na les! smo bli pa tolk deleč da sem sklenila da jo pri naslednjem vnetju pelem k homeopatu! ti zelo učinkovito lahko to pozdravijo brez rezanja in vsatvljanja umetnik cevk v telo??!! kr neki! v glavnem je naš homeopat (hribernik) zanč pogoru user posted image  in zdej bomo pač mogl poiskat novga če bo do tega še prihajalo. absolutno sem pa za to da se pred rezanjem al čimerkol drugim takim početjem naše mehanične uradne medicine poskusi še kej druzga!

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kronično vnetje ušes
5.1.2006 20:56:49   
Jutra
Zahvaljujem se vam za spodbudne besede in vaše izkušnje.user posted image
Meni alternativna medicina ni tuja, s homeopatijo pa nimam ravno izkušenj. Ampak, če je vašim otrokom to pomagalo, bom takoj navezala stik s kakšnim homeopatom.

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kronično vnetje ušes
8.1.2006 22:04:31   
stanislav01
Jutra, ne vem od kje si, ampak jaz imam  zelo dobre izkušnje s homeopatom Nikoličem, ki dela v Ljubljani, v Šiški.
Poglej njegovo spletno stran
http://www.aurainhomeopatija-sp.si/
kjer dobiš več informacij.

lp  

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...
BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?