Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in smo ponavljali brise, kolposkopirali (to je opazovanje MV pod povečevalom; moj G je zagovornik manj invazivnega pristopa) in v tem sem zanosila (da je bila zmeda popolna). jaz sem še kar bila vsa prestrašena in nejeverna, pa je G rekel, da komot donosim, saj gredo te spremembme običajno zelo počasi naprej. in glej ga zlomka, po porodu sem še vedno pod drobnogledom zaradi sprememb na MV, pa je vse v redu. G mi je razložil, da je to povsem možno.
.
, sploh ne vem, če sem G prav razumela in sploh ne vem kaj me čaka.
. Res si prijazna. naslednji petek imam odščip, zjutraj me sprejmejo v bolnišnico, popoldne pa naj bi šla domov in teden dni staleža. potem pa se baje tri tedne čaka na izvide. Torej, še je upanje, da ni CIN2 ali 3 kajne? Upam, da bo vse ok in rešim zadevo do 23.3.