Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!!!! 
vzemat Suprefact sprej, ki si ga razpršiš v obe nosnici. Peti dan ciklusa pa sem začela dobivat injekcije Menogon. Za prvo sem šla zjutraj ob šestih k dr. Rešu. Moj srček je moral bit zraven, saj se je moral vsega navadit, ker je zdaj on moj zdravnik za dajanje injekcij. To je bilo smeha. Reš mu je kazal kako naj napolni injekcijo. Ampak, ko sem jaz videla tisto iglo me je skor pobral. In sm Rešu in mojmu kr takoj povedala, da take igle mi pa moj ne bo zabadal v tazadno. Reš se je zasmejal in povedal, da je ta igla na injekciji samo zato, da tekočino lažje posrkaš iz ampul. No, potem je pa dal gor na injekcijo 1,5 cm dolgo, lasersko brušeno iglo. Ne moreš verjet, kakšno olajšanje sm doživela. Pol pa spet napetost. Namesto, da bi mi injekcijo dal Reš, jo je pa kar mojmu porinil v roko in reku naj začne. Oba sva gledala ko telička. No pa se je moj prvi opogumil in mi dal injekcijo. Verjemi, da skoraj nisem čutila. Igla je res tako tanka in ostra, da je skorajda ne čutiš. In če je tvoj dragi nežen in bo vsebino injekcije počasi stiskal ven, sploh ne boš vedela, da si dobila kakšno injekcijo. Zdej je pa moj srček že pravi zdravnik... Ful nama dogaja okol tega rituala dajanja injekcije. Drugi dan bi jo skorajda že on dobil v tazadno... V glavnem, verjetno se boš okoli tega še fajn nasmejala.
! Dobila sem popolnoma enako "kuro" kot ti samo z drugačnim timingom! Z Superfactom začnem ŽE v soboto tko da letiva v soboto zjutri v Italijo,z Menogonom pa začnem baje že 2.dan ciklusa, pa morm prit prvič tja zjutri ob šestih.... pa bla bla bla, v glavnem isto k pr tebi....S tem da sem mojmu lubiju prebrala tvoj post glede kure z injekcijami pa se je revček čist ustrašu!
....Je reku: "Neee jst ne upaaaam!" hihi kok je smešn,včas je k mejhn otrok....
...
!
Sm mogla dat smeškota zravn, da ne boš preveč verjela. V glavnem mava čist isto "kuro". Velik sreče pa čimprej še kej napiš! LP