|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6m - plazenje - stajica
2.2.2006 9:28:14   
Romcka
user posted image hojla mamike:) Moja Kaja je stara 6m in 2 tedna in je pogruntala, da je plazenje v rikverc zurka...prej smo jo imeli na raztegnjenem dvosedu in gor polno igrack, pa se blazine ob robu...zaj pa vse to zbrca in zleze dol user posted image  sem dala okoli dvosede armaflexe, da ne plazi zaenkrat direkt po parketu....samo tudi tuki zleze dol - valjda :) me zanima ali ste dale bejbije v stajico in kdaj in za koliko casa? stajice se nimamo, pa me zanimajo vase izkusnje in ali je to OK nalozba user posted image
naj naj naj hvala za odgovore
R
p.s. pa se to....kako ste nastimale, da se vam spodaj pokazejo ikone od albumov in kontakta....sem vse zivo probavala pa nc ne dela ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 6m - plazenje - stajica
2.2.2006 9:39:51   
lelaval
Moja bo čez 10 dni stara 8 mesecev, pa še ni pogruntanja plazenja in obračanja.user posted image
Stajico sem imela pri prvi hčeri, pri drugem otroku pa ne. Mi je pa večkrat prišla prav - da sem skočila na vrt ali kam ven, pa je nisem rabila zraven nosit. Pa še sami se lepo vstajajo.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 6m - plazenje - stajica
2.2.2006 10:04:06   
*pepelka*
Naša bo čez 10 dni stara 6m, pa jo imam že od 4. meseca natleh na blazini. Že kar precej časa se obrača in kotali po blazini. Ene dva tedna pa ima tudi že plazenje rikverc in jo tako večkrat dobim nasredini sobe in ne na blazini. V stajico je še nisem dala, sicer jo imamo že od starejših dveh, vendar pa še ne vem, če jo bom sploh postavila. Če moram kam skočiti, jo pa za ta čas dam v stolček.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 6m - plazenje - stajica
2.2.2006 10:18:31   
muha1
Moja miška je stara 6.5 mes. pa jo imam večina na tleh na blazini (za stajico tako nimamo prostora).
Drugače pa smo imeli prvega otroka vstajici, saj je zelo praktično če slučajno kam za trenutek skočiš.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 6m - plazenje - stajica
2.2.2006 11:24:14   
cicido
Nasa Ula pa je stara 7.5 mesecev in ji je prejsnji dan glih uspel, da se je mal usedla. O kaksnem plazenju pa ne duha ne sluha. Da jo pa dam kravce past pa dobi histericen napad.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 6m - plazenje - stajica
2.2.2006 11:33:28   
Romcka
heloo cicido:) moja pikica tok telovadi ker je mela porbleme in ze 3m hodiva na intenzivno fizioterapijo...so mi pa v razvojni rekli, da je zelo dobro da mali clovekeci pasejo kravce, ker se bojo potem, ko bojo vecji in ko bojo padali, znali ujet na roke in ne bojo padli na nos....Tak da kr vstrajajte...user posted image
R

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 6m - plazenje - stajica
2.2.2006 13:58:28   
thunder
Glede ikonic: vse imaš spodaj, samo da jih ti sama pri sebi ne vidiš, mi pa jih vidimo! To je pri vseh uporabnikih tako.

Lp

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 6m - plazenje - stajica
2.2.2006 16:32:11   
tehnofil
Stajico nujno potrebuješ, da lahko dojenčka odložiš za kakšne nujne zadeve (poštar, WC, kuhanje...), če že morda sam noče biti v njej. Namesto stajice uporabljajo tudi prenosno posteljico.

Nam zelo prav pride ,saj smo ga dali včeraj po tleh lesti (8m), pa skoraj takoj vstne, kar pa ni dobro, ker tudi hitro pade. To lahko dela na sedežni, ob omari je pa nevarno. In kje naj ga drugje za trenutek pustimo, kot varno v stajici. Pa še nekaj minut včasih sam zdrži notri. Najraje stoje.


(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 6m - plazenje - stajica
2.2.2006 16:56:01   
sonjaka
Jaz sem jo imela na tleh. Imeli smo po celi dnevni naštimane blazine, puzzle, kupili tepih in odstranili mizo ter zaščitili predlale in robove. Stajice nisem imela. Če je bila res nuja sem jo dala v posteljico ali privezala v stolček za hranjenje. Drugače je pa moje mnenje, čeprav pride verjetno stajica prav, da se mora otrok čim več gibati - torej naj se plazi, kotali... po dnevni oz. kjerkoli. Saj ko bo že znala "prav" plaziti bo tudi povsod prišla.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 6m - plazenje - stajica
2.2.2006 17:04:15   
KODA
Jaz sem oba imela v stajici,dokler nista pogruntala,kako se ven spleza.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu sonjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 6m - plazenje - stajica
2.2.2006 19:05:22   
Romcka
kuku:) thunder hvala:) sem ze  mislila, da sem cist anti za tehniko :):) in hvala za mnenja....meni je sicer full lepo ko se seta po svoji sobici in se res zelo veliko tako sama zabava....bomo vidli kak bo...malo me je strah, da si kej ne bi naredila ko jaz kam sibnem v klet ali.....
cmok in veliko smeha in objemov in poljubov:)
R

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?