|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   transfer
11.2.2006 11:25:37   
danijela1
pozdravljene!
mene zanima če je katera v prvo uspela na icsi postopku, ker sem 9.2.06 imela transfer enega zarodka po besedah ginekologa lepega,in sedaj samo čakam da se bo vgnezdil.Ali so kakšni posebni znaki, ki spremljajo vgnezditev?
kolikšne imam možnosti za zanositev glede na to da sem prvič v icsi postopku?hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: transfer
11.2.2006 14:28:04   
andreja 07
živjo jaz žal ne vem odgovora sama začnem z postopkom-inekcijami jutri a si ti morda pri Rešu? tudi če nisi mi lahko poveš kako zadeva izgleda dajo pri punkciji kaj proti bolečinam?user posted image  Upam da ti uspe u prvo.kako pa se sicer počutiš?

(odgovor članu danijela1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: transfer
11.2.2006 19:17:14   
Anonimen
Živjo Danijela1

tudi midva bova kmalu začela s postopkom in upam, da bo uspelo. Kaj naj rečem sploh nočem mislit, da nebi. Konec meseca bova dobila navodila glede jemanja injekcij in upam, na najbolje. Koliko časa traje vse skupaj? Kako si prenašala hormonsko terapijo? Držim pesti zate in za vse, ki smo v in pred  postopkom.  
Boš videla, da si user posted image !!!!

Veliko sreče ti želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja 07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: transfer
11.2.2006 20:18:48   
liva
Zdravo!V moji knjižici o zunajtelesni oploditvi (dobila sem jo v mb bolnišnici ) piše, da imamo enake možnosti kot pri naravnem spočetju. Vgnezdi in dokončno razvije se 20-30% zarodkov.
Ampak me se ne smemo ozirati na suhoparne podatke. Verjeti moramo!!!Tudi nam bo uspelo!user posted image
Pri meni žal prvi poskus ni bil uspešen. Marca me čaka ponovitev z "zamrznječki". Ima katera izkušnje z zamrznjenimi zarodki?
Jaz pa bom držala pesti zate in za vse nas. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: transfer
12.2.2006 12:08:35   
GoYa
Tako kot ti je livia napisala, možnosti so 20-30 %.
Moj 1. ICSI je bil uspešen do 11t, potem pa ss. Drugi neuspešen, tretji ponovno uspešen.

Na znake se ne oziraj. Same vgnezditve ne čutiš. Pri nekaterih pa se pojavi takrat mal krvavega izcedka. Pri meni se ni v nobenem primeru. Tudi znaki nosečnosti so lahko enaki znakom prihajajoče M, tako da ne boš vedela, ali je uspelo, dokler ne boš naredila testa.

Livia, jaz sem imela 1x tudi prenos 1 zamrznjenčka. Je bil bolj slabe kakovosti, tako da se ni prijel. Ponavadi so zamrznjenčki slabše kakovosti od svežih, ni pa nujno. So tudi primeri, ko se sveži niso prijeli, odmrznjen pa ja.

Vsem, ki ste/boste v postopku, želim user posted image

LP

(odgovor članu liva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: transfer
12.2.2006 15:35:44   
danijela1
ja tudi jaz sem pri rešu,punkcija me ni bolela,ker sem imela samo en folikl,ki je k sreči bil vredu.Nisem pa imela nobene prave hormonske terapije razen 1/2 klomifena 5 dni,pa je en lep zarodek.Po punkciji pa je sicer malo bolelo.Transfer pa je popolnoma neboleč.Po transferju pa se počutim napihnjeno in malo me prijemajo krči kot pri pms.

(odgovor članu danijela1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?