|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   leonišče
15.2.2006 16:23:32   
siskamiska
Živjo,
no sem še ena ki se vam bo pridružila tuki gor.
Dons mi je moja G dala napotnico za leonišče,da me prijavijo za konzilij.
Vse preiskave imam opravljene, moj lubi more nardit pa še enkrat spermiogram, ker tisti od dr. Reša ne velja.user posted image
Zanima me koliko časa bom prib. čakala, da dobim pošto iz konzilija??
Sem rekla G da bi šla na samoplačniško, pa mi ne pusti.user posted image user posted image user posted image
Sj vem da bom velik prišparala, sam sem mal že sita tega čakanja za vsako stvar.
No skratka, če mi zna katera mal pomagat, ji bom zelo hvaležna.

lep dan še naprej, pa čeprav malo oblačenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: leonišče
15.2.2006 16:31:57   
*Karmen*
Siskamiska!

Kaj je pa narobe z dr. Rešem, da ne greš k njemu opravit postopka? Če pri njemu omeniš, da bi šla samoplačniško, boš na vrsti že dva dni pred naslednjo M. Sploh pa, če maš narejene že vse preiskave. Ja drugače se pa čaka od 6 - 12 mesecev. Kakor kje.

LP in veliko sreče!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: leonišče
15.2.2006 16:41:16   
siskamiska
nič ni narobe z Dr. Rešem, on me je poslal k svoji G da se zmeniva kako in kaj naprej, no pa sem bla dons pri njej in se je  sama odločila za leonišče, ko pa dobim pošto od konzilija morm pa spet k njej, da vidva kdaj bom na vrsti.
Sj sm ji rekla da če bo predolgo za čakat, da bi šla rajš na samoplačniško.
Je bila pa ful prijazna in mi je rekla da bomo pospešeno delal na tem da bomo še letosuser posted image  in drugo letouser posted image .user posted image user posted image user posted image
No se bom pustila presenetit, kaj vse me še čaka letos.
Glede na to da bom v ICSI postopku, me še zamina, če si potem celo nosečnost doma ali hodiš normalno v službo?

Lp

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: leonišče
15.2.2006 16:46:57   
*Karmen*
Siskamiska, nimam pojma kako je potem z bolniško user posted image . Sem prvič v IVF postopku. Danes je tretji dan po transferju. V bolniški pa sem od dneva punkcije pa do 14. dneva po transferju, ko moram narediti test. Kaj bo potem pa nimam pojma user posted image . Če se pa kej prime, ti pa sporočim, kako je z bolniško.

LP in veliko sreče!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: leonišče
15.2.2006 16:57:50   
siskamiska
Držim pesti, in upam da ti  bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: leonišče
15.2.2006 18:13:39   
*Karmen*
Siskamiska, hvala za lepe želje user posted image . Jaz pa ti želim, da bi se nam čimprej javila z veselimi novičkami o tem, da si že začela s postopkom user posted image !!! LP

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: leonišče
16.2.2006 11:57:42   
emaa
siskamiska, če gresta v Leonišče, čimprej svojega naroči na spermiogram (čaka se kake tri tedne), takoj nato pa na razgovor k andrologu (brez, da imaš datum spermiograma, ti tega ne dajo). Šele po opravljenem razgovoru pri andrologu, bo konzilij obravnaval vajino prošnjo, potem pa kar hitro dobiš pošto. Na termin pri G v Leonišču bosta čakala blizu 3 mesece, tako je vsakič. Naju so 27.9.05 dali na seznam za IVF, oktobra je imel moj spermiogram (ga je mel prej pri Rešu), zadnjega novembra pa androloga (sem ga takoj naročala). Pošto s konzilija (vmes sem še jaz čisto vse moje izvide prinesla, želijo izvid UZ, brisa, hormonov - original, če si imela kak poseg, te izvide) sva dobila sredi decembra, marca naj bi začela s postopkom. Upam, da ti je kaj pomagalo. Ko bosta enkrat vpisana na IVF seznam, lahko dokumentacijo dopolnjujeta sproti, torej takoj, ko papirje dobita, jih prineseta k svojemu G v Leonišče, takrat, ko ima ambulanto, da ne bosta čakala tri mesece brez potrebe na naslednji uraden termin.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: leonišče
16.2.2006 15:55:03   
siskamiska
živjo Emamair,

Dons sm poklicala v leonišče in sem se naročila pri dr. Puželj (če ima katera izkušnje z njo naj mi prosim napiše). Datum sem dobila 06. april ( še kar znosno)user posted image user posted image user posted image user posted image .
Moj lubi bo šel po napotnico za spermiogram in androloga k svojmu zdravniku, pol ga bom pa takoj naročila, da čimprej prideva na vrsto.
Ker še nisem dala kri za hormone, me zanima ali dobim napotnico pri svoji osebni G ali pri tej v leonišču?
Nardila sem že HSC, HSG, ultrazvok, PAP, pa krvno skupino, moj lubi pa že 2x spermiogram. Mislm da mi ne nanjka več velik.
Vem da imam miljon smešnih uprašanj ampak sem frišna in nimam pojma kako to greuser posted image user posted image user posted image .
Zdaj me pa čaja mislim da še najtežji del vsega skupaj in sicer povedat domačim in bližnim. Upam da bodo razumel in čim manj spraševal.user posted image user posted image

Za odgovore sem vam vsem skupi že v naprej hvaležna.
Punce držte se in lep deževni dan še naprej.
Šibam še mal delat, da bojo tolarčki za samoplačniško, če slučajno v prvo ne ratauser posted image  user posted image user posted image .

Lp


(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: leonišče
16.2.2006 16:03:02   
siskamiska
joj kakšna koza sm jstuser posted image user posted image , sem narobe napisala in sicer je dr. Požlep.
se opravičujem


(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: leonišče
16.2.2006 18:10:17   
emaa
Vseeno je kdo te napoti na odvzem krvi za hormone, bo pa lažje, če te pošlje tvoja G, saj boš imela izvide še pred aprilom, pa boš tja prišla bolje oborožena. Pa skopiraj si original izvid od hormonov, ker ga boš mogla pustit (to kopijo) v Leonišču. Pa veliko sreče. Ker imaš že vse te izvide (imej vse  s seboj, kopije doma zase, nikoli ne veš kdo jo še hoče imeti), te bo verjetno kar hitro napotila na IVF, izvide spermiograma pa le imej s seboj, jih bo pregledala, čeprav so za dokumentacijo veljavni le njihovi.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?