|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jok ob hranjenju
20.2.2006 8:32:51   
tina104
Našemu šestmesečniku sedaj skoraj tri tedne dajemo za jest tudi gosto hrano. Ne poje pa skoraj nič. Enkrat nam je uspelo, da je pojedel pribl. 150ml, nekaj krat kakih 100 ml, večinoma pa poje eno do tri žličke in se ful začne jokat. Ne vem, če noče jest, itak se na začetku vedno nekaj strese, ko poskusi hrano, potem sicer začne jest, potem pa naenkrat jok. Zdaj pa ne vem, ali mu ni dobro? Ampak usta odpira! Mogoče se dolgočasi v stolčku, ker ko sem ga hranila na rokah, je malo več pojedeluser posted image  Najbolj verjetno pa je, da postane naenkrat preveč lačen in pač hoče zizo. To, da bi mu pred gosto hrano dala zizo, ne pride v poštev, ker če mu enkrat dam zizo, je ne bo spustil, dokler ne bo sit. Če pa mu jo stran vzamem, bo samo še večji jok. Mislim, da bi pomagalo, da bi ga šla recimo hranit z gosto hrano dve uri po dojenju, ampak to je pa potem prekmalu, ne? Že tako ima kar visoko težo za svojo starost in na dojki bi bil nonstop. Zdaj ga navajamo, da je na 3 do 4 ure in nam kar uspeva, če ga dam potem seveda na zizo po 3 urah (ali redko tudi 4 urah).

Kaj mislite, kaj bi še lahko bil vzrok njegovega joka med hranjenjem oz. kako bi stvar lahko rešili?

Hvala za odgovore.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jok ob hranjenju
20.2.2006 11:25:24   
Dejča
Tudi sama sem svojo user posted image  polno dojila do 6. meseca in sem si, ko sem ji začela dodajati gosto hrano, mislila, da je naša pa nikoli ne bo jedla. Pri 7, 5 M že zelo rada je in to vse, kar ji damo. Na začetku je tudi pri nas zgledalo tako, da je zelo malo pojedla - no, jokala pa res ni, ampak je pojedla le par žličk. Počasi in potrpežljivo, pa se bo navadila - če je pol leta pila le tvoje mleko, ne more kar tako "prešaltati".
Tudi naša hoče, kadar je že fuuuul lačna, le zizo - in jo ji dam. Včasih z veseljem potem poje tudi še kaj drugega. Priporočam ti, da ji daš gosto hrano že, ko še ni tako zelo lačna, bo najbrž raje jedla. Pa čeprav to pomeni, da jo boš hranila na 2 uri. Tako izgleda pri nas, vendar je Tara tudi že kot dojena jedla pogosteje in nikakor ne na 4 ure (razen ponoči, ko spi do jutra brez hranjenja). Če kakšnega okusa ne mara (ga zavrača), poskusi s čim drugim ali pa mešaj z banano ali jabolkom (to dvoje imajo ponavadi user posted image  radi, ker sta sladka sadeža).
Skratka - lepo počasi, boš videla, da bo šlo. Mi smo ji ravno včeraj prvič dali malo mesa, pa sem še pred dobrim mesecem in pol mislila, da se ne bo to hranjenje nikamor premaknilo. Držim pesti!!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?