Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker že zdaj (star je 6 tednov ) zahteva celodnevno nošenje po rokah in si ga moramo družinski člani non stop podajat po rokah, ker nas prej ali slej začne boleti hrbet. Zanima me, kake so vaše izkušnje z ležalniki. Posebno pa me zanima, ali ima kake negativne vplive na otrokov razvoj - neki sem zasledila par tem nazaj, da so fizioterapevti eni mami to odpriporočali. Nam je sicer fizioterapevtka v materinski šoli priporočila naj otroka čimprej položimo na tla. Ma naš sploh o tem noče slišat, ker mu ni všeč ne na trebuhu ne na hrbtu. Uživa le ob guganju v naročju. 
, pa se uziva v njem
pa podnevi v njem kar pridno zaspi. So pa tudi otroci, ki ležalnikov ne prenesejo. Če imaš možnost, si ga sposodi, da boš videla če vam ustreza. Imaš pa še eno možnost. In sicer, da ga prenašaš v slingu, traku, štorklji..., da je v ležečem položaju. Nam je tako priporočila naša pediatrinja. Te vsaj hrbet ne boli, pa še roke imaš frej. Naša v slingu ponavadi kar gode in kmalu tudi zaspi.
. Sem absolutno za, naš