|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odhod v sluzbo
22.2.2006 21:39:49   
dkrajnc
Drage mamice,
kako je pri vas izgledal odhod v sluzbo. Mi smo pred tem, da naso user posted image zacnemo navajat na varusko. Sva pa z mozem kar se sluzbe tice, kar pod stresom. Moj junija doktorira, jaz pa pricnem z novo sluzbo aprila, v tastari sluzbi pa naj bi uvajala novo zaposleno. Moj moz gre v zacetku maja se na simpozij in sem zaredi tega ful na iglah, ker mislim, da bo vse skupaj totalni kaos. Sem namrec mnenja, da bi naj moj dragi raje vzel dopust, da se user posted image in jaz navadiva na nove razmere. Pa pravi, ce se mi mesa. Kako ste pri vas prestali ta korak?
Pozdravcek

andreja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odhod v sluzbo
22.2.2006 21:46:57   
corfu
Čimbolj sproščeno in neobremenjujoče, zavedaj se, da otrok vse čuti in če boš ti nameta, živčna...bo posledično razdražen tudi otrok. Sicer pa mi starši kompliciramo in se cel dan v službi sekiramo(vsaj prve dni), medtem ko otrok uživa in spoznava nove stvari!

Pogumno!!!

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu dkrajnc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?