|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   desetmesecniki
22.2.2006 21:52:42   
dkrajnc
Nasi user posted image smo za njen deseti mesec kupili prve cevlje. V stanovanju nosimo zokne z bremzami, pa se babici ful zgrazata, ces da bi morali otroku kupiti copate. Sem sla gledat k cicibanu, pa imajo copate sele od 1 1/2 leta naprej. Sem pa sama tudi ful proti copatom, ker mislim, da lahko pokvarijo hojo (cicibanovi so namrec ful trdi). Kaj imajo vasi user posted image obuto?
Zdaj pa se eno vprasanje okrog vzgoje. Naso user posted image je zacelo ful vtrgavat. Na lepem zacne ful protestirat, razbijat, udarjat z glavo in na ves glas vpiti da-da-da in pihat kot user posted image . Pa ne veva zakaj in kaj hoce. Pa ful je postala neubogljiva, moras uporabljat vso diplomacijo, ce hoces kaj doseci.
Drugace oa je pravi soncek in ful dobrovolcek. Prav zaradi tega naju ti nenadni izbruhi tako skrbijo.
Nasa user posted image je drugace postala ful zgovorna. Rece ze: ata, teta, ba, deda, tik-tak, daj, samo mama ji ne gre z jezika.
Kako je kaj pri vas.
LP

Andreja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: desetmesecniki
22.2.2006 23:28:52   
lelaval
Zdravniki priporočajo čimveč hoje z boso nogo - že zaradi tega, da ne dobi otrok platfusa. Če hodi z zoknčki, mislim, da je to bliže temu, da je bos. Torej, jaz osebno mislim, da je bolje  z zoknčki kot pa s čevlji - bosa noga ima tudi drugačen 'oprijem' tal, kot pa noga s trdim podplatom. To, da morajo imet copate, pa je 'zasidrano' v glavah starih staršev. Mogoče to izvira še iz njihovih časov - ko so imeli tla bolj hladna, danes pa ni več tako.
Sem bila prav alergična na taščo, ko je mojima dobesedno vsiljevala copate - potem pa sta imela cele mokre nogice not.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dkrajnc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: desetmesecniki
24.2.2006 15:31:00   
Naty*Taja
Mi pa imamo copate, če mu pa drugače tako drsi, da ne more hodit, pa kr naprej pada... Tudi oni "štopki" gor nič ne pomagajo.
Drugače je pa tudi naš začel bit trmast in včasih vpije, pa me gleda in izziva, če mu kej prepovem... Mislim, da je zdaj čas za postavljanje mej - preizkušajo, do kod lahko grejo. Mi smo nekaj zadev že razčistili. Rožice mora pustit pri miru - sem bila tako dolgo huda, da se je naveličal in zdej če se slučajno znajde blizu rože, me samo pogleda in gre stran. Ravno danes smo imeli šolo glede pečice in smeti pri tašči - je moral it v stajco, pa si je kr zapomnu,da ne sme tja pa konec. Verjetno bomo mogli še opozarjat, v glavnem pa je že zasnovano.
Po moje, če mu zdej začnemo popuščat, nas bo skoz iskoriščal. Sej ne rečem za kake nenevarne stvari, sam kar se pa pečic in ostalih stvari tiče, bom pa res dosledna, ker ni treba, da se mi opeče, ali kako drugače poškoduje, a ne?


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: desetmesecniki
24.2.2006 15:38:52   
bombonček
Naša je stara 9 mesecev in sem ji pravkar kupila copatke od cicibana št. 18 in se mi zdi,da je veliko bolj stabilna v copatkah kot bosa.Je pa tako,če je pri volji,da bi hodila ji obujem copatke drugače je pa tudi veliko časa v nogavičkah stvar presoje kaj je bolje.Trmasta je pa itak že od rojstva,tako,da je včasih kar pestro pa bo menda že bolje.user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Je dojenje po enem letu še koristno za otr...
Do kdaj dojiti? Ima dojenje po enem letu še koristi za otroka? Kaj pa za doječo mamico?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?