tipka
|
Hvala Mišek, Tehnofil,........ vsi, ki ste napisali, da sem normalna in zakaj sem normalna. Tisti, ki se zgovarjate na to, da ste pač drugače misleči, ste zgrešili, misli lahko vsak kar če, gre za to, da ste drugače čuteči, bolečine ob prevari, odpovedovanja rok in nog, solz, si ne misliš, to čutiš, enako ne misliš o ljubezni, seksu, ampak to čutiš, čutiš ljubezen, čutiš spolno slo, čutiš varnost in zaupaš ali pa ne. Odkar so te teme o prevarah, sem kar v depro padla, čisto resno. Ne tapravo, a otožna sem kar naprej, žalostna. Ko je srki v prvem postu napisala, da je mož napisal, saj veš, da ne rabim veliko, to niti ni moglo priti do mene, doziram si le toliko, kolikor lahko prenesem. Raje sem se osredotočila na Albino, ki se ji zdelo smešno, da je mož prevaral Srki in ostale pristašice varanja, Tjazyija nisem brala, ker sem itak vedela, da je za varanje, prišparala sem si ga za takrat, ko bom psihično pripravljena in bom lahko prebavila njegove poste. Šele ko je mamči ponovila tisto o saj veš, da ne rabim veliko, sem si pustila verjeti, da jo je res prevaral. Veliko žensk, Tamaučica, Albina,....., še ni bilo prevaranih ali pa so psihično na takem nivoju, neodrasle, nepremišljene, neodgovorne,.... kot tista dijakinja, ki je šla na morje. Upam, da so se naučile kaj.
|