|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rab-lopar
17.3.2006 19:48:58   
mateja 26

Oj!

Mene pa zanima,kako ste bili kaj zadovoljni na Lopar-ju in kako je kaj s senco?
Ali je bil kdo tam v začetku septembra in kakšna je bila voda(topla,čista,...)

Najlepša hvala za odgovore

mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rab-lopar
17.3.2006 20:00:33   
Anonimen
KOLEGICA MI JE TKO HVALILA TA LOPAR DA GREMO TUT MI TJA PRVI TEDEN V SEPTEMBRU. o sori črke. no v glavnem je bajno baje, edin sence pa res ni tko da pride v poštev marela oz kak šotorček un tapolovični. upam pa tut da septembra nau več tko nažigal ker gremo z dvoletnico in 4 mesečnim dojenčkom

(odgovor članu mateja 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rab-lopar
17.3.2006 20:10:27   
*goldfish*
Mi smo bili lani konec avgusta v začetku septembra. Pa saj veš kako je bilo lani vremeuser posted image  Smo bili v dvomih, če naj gremo ali ne, ker so bile temperature za zjokat, voda pa (bi naj) bila 20 stopinj. Naš otročiček je pa takrat dopolnil 6 mesecev. In smo šli. In ni nam bilo žal. Prva dva dni je bilo vreme tak tak, a smo se vseeno kopali, naslednje dni pa smo imeli temperaturo čez 33 stopinj in temu primerno se je tudi tista plitva voda segrela.

No za sonce pa smo mi imeli marelo, ker na žalost res ni kake sence. user posted image  Smo jo dali v košaro od vozeka in ni bilo težko tovorit na plažouser posted image .
Je pa bila lani v takem času ful gužva in nas to ni motilo. Smo pa hodili tudi na divje plaže, tam pa je čudovito. Samo eni par osebkov, čista voda,...Samo za te divje plaže pa moraš domačine prositi, da ti pokažejo pot. Res se splača iti.

Kje pa nameravate se nastaniti? V hotelu ali privat?
Mi bomo letos zopet taki termin šli kot lani in bomo privat.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rab-lopar
17.3.2006 20:14:08   
*goldfish*
LARA a boste vi privat ali v hotelu?

A potem pa gremo vse isti termin in se bomo tam skupaj čopaliuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rab-lopar
17.3.2006 20:46:53   
kepa*
Jaz sem bila vsaj ene 5x na Loparju, sicer še preden sem dobila otroka. In je super. Hodili smo bolj a te divje plaže, kjer je rajsko... čista voda, čudovito okolje, malo ljudi. Res pa je, da skoraj ni sence.user posted image

Na tej turistični plaži San Marino pa je bila izjemna gneča, večinoma družine z malimi otroki. Voda vsaj 300 m zelo plitka, mivka...skratka, raj za otročke.
Razmišljam, da bi enkrat spet šli, tokrat z našim malčkom.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rab-lopar
18.3.2006 11:03:20   
Tejči
Evo, mi bi tudi radi šli tjauser posted image ..samo ve katera, če so tam kje v bližini te čudovite plaže kakšni apartmaji ali bungalovi?

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rab-lopar
18.3.2006 11:22:49   
borovnička
Mi hodimo na Rab, v Lopar že 18 let in si ne predstavljam dopusta drugje. To, da ni sence, je sicer res, ampak je pa super mivka, kamor zapičiš marelo in niti ne rabiš nekega podstavka s sabo vlačit. Za male otročke pa imajo take male šotorčke, kot je že LARA napisala. Otroci tam res uživajo. Voda je topla, ker je to nek zalivček in se voda ful segreje. Edino tisti, ki ne prenesete mivke, boste prve dni malo trpeli, ampak se človek hitro navadi. Kdor pa ne mara mivke, gre lahko na druge plaže, kjer so kamni. Najlepše pa je, če imaš čoln in se zapelješ na male plažice. Punce, tam je pa kot v raju. Svetlo modra voda, topla, čista, da se dno vidi, na plaži in v vodi pa okrogli beli kamni. Adijo svet!

Midva greva letos sicer konec julija pa v začetku avgusta, ker imam PDP septembra. Drugo leto se bomo pa verjetno srečali na Rabu septembra.

Tejči, v bližini te plaže imaš ogromno apartmajev in hotelov. Ampak je treba kar pohitet. Lansko leto nisem dobila za kolegico niti ene sobe za en teden, vse čisto vse je bilo polno.

Kaj pa kampiranje? Katera kampira? Mi že vsa ta leta kampiramo in si ne predstavljam bit v neki hotelski sobi. Ponavad tega ljudje ne marajo, ampak ko enkrat probajo... nič več hoteli in apartmaji.

Evo, pa sem se razpisala.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rab-lopar
28.3.2006 10:54:52   
Mojca20
Meni osebno pa Lopar ni všeč. Mogoče ja, za kakšno kopanje, več pa ne. Ne vem predaleč je plitvina, preveč mivke, če piha veter jo imaš v očeh, preveč folka, gužva...

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: rab-lopar
28.3.2006 11:17:07   
Anonimen
mana_t kr v hotel gremo. smo bl komot sorte :)

(odgovor članu *goldfish*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?