|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se mi zdi da ma že dost sadja in zelenjave???
21.3.2006 21:29:50   
Anonimen
Moj mali bo star 11 mesecev vedno je rad jedel sadje in zelenjavo zdaj smo mu začeli dajat malo čokoladice kaj sladkega za probat in kaj se je zgodilo?
Sadje je samo hruške in jabolka ter kosilo zelenjavo mix....kar pač imam in mesek to mu gre ostalo čez dan samo nekaj grizlja in nima celega obroka to pomenim da je kosilo vmes pa kr neki al piškot al dve žlički jogurta uglavnm vsega po čisto malo. Zvečer sploh noče več kašic samo mleko mu dam in zaspi. Zdej se bojim da ni preveč na sladko se navadil al pa ga en sam piškotek tok nasiti. Ma sploh nimava več reda in če mu dam za probat salamo ali pa kaj novega pa bi full jedel. Ne vem a mislite da ma že dost sadja in zelenjave in bi moral imeti normalno koilo z nami?????user posted image user posted image user posted image Kdaj ste začele z normalno hrano vse kar pač kuhate same pa štrukle pa palačinke pa pizza al pa nasplošno vse?No razen tistih stvari katere vem da ne sme do enega leta. A ima katera kakšen nasvet pomoje mu vse že ven gleda ta sadje in zelenjava al je pa postal izbirčen ko je videl kaj je vse boljše kot npr. če mu dam en košček čokoladeuser posted image Ah čist sem obupala naredim mu za malico 5 vrst sadja kašice pa noče nič no lahko da so samo zobki samo vseeno je premalo samo eno kosilo a ne??? Hvala za nasvete če bo katera tolk dobra da mi mal pomaga-   l.p. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se mi zdi da ma že dost sadja in zelenjav...
22.3.2006 9:42:41   
CatJa
Hm, konkretnega odgovora ti ne morem dati, lahko samo ugibam/ugibaš, kaj je narobe. Lahko da so zobki, lahko, da se je preobjedel dol. hrane, možno pa je, da ne mara več raznoraznih kašic, zato mu dajaj hrano v koščkih, ki jo bo lahko jedel sam z rokami. Predvsem pa kaj novega, kar še ni poskusil.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?