|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partner v porodnišnici celje
27.3.2006 22:26:20   
Katjusa
Punce mene zanima ce more partner placat prisotnost pri porodu (opravljena materinska sola) in kaksen je ta znesek? Na www.mama.si sem zasledila da je placilo 4000 vendar so to podatki za leto 1999 pa me zanima ce je kej nanovo!
Pa se to me zanima a je lahko vs cas polek al ga kej ven posljejo... In ce je lahko s tabo ce prides kej prehitro takrat k jih ponavad posiljajo domov a lahko s tabo caka, seveda ce se ve da se bo porod zacel v nekaj urah tu ne mislim da bi bil s tabo 2-3dni pac pa npr da mas popadke na 10 min in bo do poroda se kr nekaj casauser posted image user posted image user posted image user posted image ?
Hvala za odgovore in lep pozdrav

Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: partner v porodnišnici celje
28.3.2006 6:37:00   
Mala Vita
Rodila sem oktobra in takrat je bilo plačilo 4000 SIT. Poklicala sem ga ko so me premestili v porodno sobo, saj sem bila prej na oddelku. Lahko je pa zraven kakor mu paše.

LP

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: partner v porodnišnici celje
28.3.2006 7:40:22   
Dejča
Jaz sem rodila lani junija in sem morala plačati 4 jurje. Mož pa je bil lahko zraven od trenutka, ko so me sprejeli v porodno sobo - prej je čakal v sprejemni.

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: partner v porodnišnici celje
28.3.2006 7:53:04   
Petra P.
mi smo bili pred kakim mesecem na ogledu in so rekli, da je lahko skoz zraven (no, ne pri klistiru in takih stvareh, hvala bogu) in da ne rabi nobenega potrdila iz šole.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: partner v porodnišnici celje
28.3.2006 7:53:05   
Gordana-3
JAZ SEM RODILA PRED DVEMI LETI. MOŽ JE BIL ZRAVEN OD TRENUTKA, KO SO ME DALI V PORODNO SOBO, VSE SKUPAJ PA JE TRAJALO SAMO ENO URO. PLAČALA PA NISVA NIČ. OČITNO SO POZABILI, POZABILA PA SVA TUDI MIDVA, NIČ NISVA VPRAŠALA, ŠE DO DANES NISVA DOBILA NOBENE POLOŽNICE. SAJ NITI NE VEM, KDO TI POVE, DA MORAŠ PLAČAT IN KOMU PLAČAŠ?

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: partner v porodnišnici celje
28.3.2006 8:13:06   
ella2006
Plača se v porodnem bloku v sprejemni pisarni. Partner pa je lahko ves čas zraven saj imajo tudi udobne stole oz. naslonjače. Lani je od prijateljice mož za pol ure še odremal, ker se je porod malo zavlekel.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: partner v porodnišnici celje
28.3.2006 8:24:38   
bombonček
Zekaj naj bi se pa plačevalo jaz sem rodila v Trbovljh in nisva nič plačala.

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: partner v porodnišnici celje
28.3.2006 9:40:43   
Jančika_
Ponavadi se plača prispevek za tisto obleko itd, včasih jim dajo še kaj za jest, če se zadeva zavleče. Meni so rekli, da moram plačati, preden dobim odpustnico, sicer je ne dobiš. Samo po moje tudi kaj pozabijo.

Če se izkaže, da popadki niso hudi in dajo žensko na oddelek, gre moški ponavadi domov, lahko pa je tudi zraven, če je sama v sobi. Moja svakinja je ravno v taki situaciji in je moj brat šel včeraj zvečer domov spat.

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: partner v porodnišnici celje
28.3.2006 16:10:42   
skuštrana
Jaz sem rodila lani januarja. Plača se 4 jurje. Je pa moja prijateljica pozabila plačati in je dobila položnico na dom.
Glede partnerja je pa tako, da gre lahko v porodno sobo, na oddelek pa niti ne. Je pa po moje vse odvisno od sester. Mene so poslali na oddelek, mojega pa domov. Pa sem bila na oddelku sama v sobi. No, moj je pa imel ravno toliko časa, da je prišel domov, nekaj pojedel in sem ga že klicala iz porodne sobe. Prišel je ravnoprav, če bi bil malo bolj počasen bi zamudil poroduser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: partner v porodnišnici celje
28.3.2006 19:50:56   
Jančika_
Ena moja sošolka je lahko imela moža zraven v sobi čez noč, ko je imela popadke, ampak še ni bila za v porodno. Je pa imela nadstandard, ne vem, če je to kaj pripomoglo ali je bil samo mož dovolj tečenuser posted image .

Ko sem jaz prišla sredi noči zaradi ss in sem čakala na čiščenje, je hotel mož biti z mano v sobi, pa najpraj niso bili navdušeni. Potem je rekel, da bova vzela nadstandard ali pa da bo pač zunaj na hodniku čakal. Pol je pa šla sestra zdravnico vprašat, pa so me dali kar v navadno sobo, tako z dvema posteljama in sem bila notri sama, pa je lahko bil z mano. No, saj ko sem se zbudila iz narkoze, sem ga tak domov poslala.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: partner v porodnišnici celje
14.4.2006 23:03:43   
shooo
jaz sem rodila 23.1.popadke sem imela ze dan prej in sem tudi ponoci prosila ce lahko poklicem moza pa so dovolili komaj zjutraj.je bil pri meni ze ob 06.ob 03 drugi dan smo mene iz porodne sobe peljali na oddelek njega pa poslali domov.

_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: partner v porodnišnici celje
17.4.2006 16:07:31   
monja79
 
Rodila sem 10. januarja v Celju. Partner je bil ves čas z mano. Midva sva namreč zjutraj prišla v porodnišnico, ker mi je odtekla voda, ampak drugega se pa še ni nič dogajalo, zato so me dali še na oddelek. V porodno so me napotili šele ob štirih popoldan. Osebje je bilo zelo prijazno in so mu dovolili, da je bil ves čas z mano. Tudi potem po porodu so mu dovolili z mano nazaj v sobo. V glavnem lahko je bil z mano, kolikor dolgo je želel.user posted image

Ja plačat je potrebno za "pranje" tistih oblačil, ki jih mora partner obleči za v porodno. Račun (4000 SIT) lahko dobiš po pošti in potem plačaš po položnici. Drugače sva imela tudi potrdilo iz materinske šole, vendar niso tistega niti pogledali.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zatekanje nog v nosečnosti
Pogosta nosečniška težava, še posebej v drugi polovici nosečnosti so otekli gležnji in noge. Ali lahko otekanje prepreči...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?