Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 4.4.2006 12:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Bijem živčno vojno s testom v roki in se komaj zadržujem, da ga ne grem delat. Sklenila sem, da počakm do zjutraj in če tečke še ne bo ( glede na to da se intenzivnost bolečin stopnjuje, kar dvomim) naredim test. Kaj mislite ve? Je še prezgodaj? Sem se morala kar malo nasmejat, zato ker si točno takšna kot jaz vsak mesec. Ko zamuja dan, dva pa sem že vsa iz sebe, pa kaj če je kaj ratalo, pa se mi zdi da je to to. Pa si rečem, ko bo teden dni zamujala naredim test... ja pa ja, naredim ga kr naslednji dan, pa mi zaenkrat še ni pokazal nič. Upam, da bo pri tebi seveda drugače. Če bi bila jaz ti, bi jutri naredila test, da se vsaj ne bi več sekirala, če bi bil minus bi pač bil... pa veliko sreče. Lp
|
|
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 4.4.2006 12:19:57
|
|
|
|
hati
|
Ja Jasna sej edino sreča me reši.... Verjemi da ni enostavno že 31. pričakat rdečko...ampak človek se seveda vsega nauči. Sicer sem pa teste delala samo enkrat. Takrat sem jo dobila na 36 dan zaradi Klomifena. Mater je blo panike, vsak dan sem ga nardila :) In seveda sledilo je razočaranje. Upam in verjamem da se enkrat tudi meni nasmehne sreča.
|
|
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 4.4.2006 12:20:22
|
|
|
|
lana38
|
hati! Tudi jaz sem pri zadnji nosečnosti imela občutek, da se bo zdaj zdaj vlilo, pa se ni. Bila sem noseča. Test pa sem naredila, ko je M 4 dni zamujala. Pokalzal je . Bila sem najsrečnejši človek na svetu. Kot veš pa se ni srečno izteklo, ampak to je že druga zgodba. Mislim, da ti je tokrat uspelo in držim . Lp
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 4.4.2006 12:23:15
|
|
|
|
hati
|
Lana hvala za lepe želje. Tvojo zgodbo poznam in me je pretresla. Upam, da tudi ti ponovno zagledaš in bo takrat vse v najlepšem redu. Tvoj angelček pa naj te čuva in ti izbere najlepšo pikico.
|
|
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 4.4.2006 14:19:58
|
|
|
|
copka
|
jaz drzim pestke, da je ne bo. V spodbudo pa ti lahko recem le to, da je moja mami, ko me je pricakovala, imela se en mesec in vec po zanositvi obcutek, da bo dobila menstro.
|
|
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 4.4.2006 19:15:35
|
|
|
|
GoYa
|
Ne muči živcev in naredi test. Če bi M morala dobiti 2.4., ti bi že danes pokazal pravilno. Jutri zjutraj pa tudi. Tako da ga naredi in skrivnost bo razrešena.
|
|
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 4.4.2006 19:20:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Naredi test in boš takoj na jasnem na čem sploh si. LP Mojca
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 4.4.2006 21:15:52
|
|
|
|
tinkamiška
|
No, tudi pri meni so spremljali O z UZjem in ravno tako sem nečakala Franco in tudi pri meni so se pojavili vsi možni znaki za (kot že neštetokrat prej), sem pa podlegla živcem in delala test en dan po dnevu D in pokazali so se mi božanski , tako, da ti kar delaj test zjutraj in s tabo upam na najlepše Tinka
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 5.4.2006 9:02:37
|
|
|
|
hati
|
JA hvala za nasvete. Ubogala vas in sebe in pomirila živce. Aja nisem jih zagledala ne, čarobnih črtic. Narisal se je en nesramno velik minus. Seveda ni šlo brez solzic, ampak živa sem pa še. Sesuta pa tudi. Ne vem kaj naj si mislim. Pač življenje se poigrava z mano. Nosečnosti ni, pa zaostaja in mislim da mi je zaostanek uničil datum laparoskopije. Tko da, maja se bo potrebno prenaročit. Edino če dočakam čudež. Skratka naj gre vse skupaj nekam....
|
|
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 5.4.2006 9:44:16
|
|
|
|
lana38
|
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 5.4.2006 11:02:54
|
|
|
|
copka
|
zelo mi je zal!! Bo pa naslednji mesec. Ves, januarja oz. februarja je bolje rodit, december ni tako fajn saj ljudje hodijo po domovih, ker so prazniki. Pa se ce se januarja rodi, se bodo vsi izprsili z evri, ne pa s tolarji. Pa noben ne bo tocno vedel, koliko bo dal ... Tolazit pa res ne znam! Samo mi je res hudo!
|
|
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 5.4.2006 11:27:43
|
|
|
|
hati
|
ha ha copka.... no pol pa januarja, da bo popolnoma europski tale naš otrok ha ha..... Ah sej sem se že mal potolažila....jezi pa me ker še kar ne pricurlja...vedno je točna, ko bi pa človek potreboval točnost pa zaje . Sicer pa upam, da ne bom sedaj spet mogla čakat dva meseca za drugi datum laparoskopije... Mogoče majska pride prej pa se pokompenzira. Lana hvala za sočustvovanje.... sej bo... enkrat.....
|
|
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 5.4.2006 15:41:33
|
|
|
|
copka
|
no, me veseli, da je vsaj malo boljse!! A ni cudno, vedno ko si nekaj zelimo, da se ne bi zgodilo, si lahko ..... ma ne samo 100% ampak 300%, da se bo zgodilo. Pa ko mislis, da bo nekje ful zabavno, se izkaze za tak doooolgcas. Jaz grem vedno kamorkoli z obcutkom (si ga kar ustvarim), da bo ful dolgcas, potem pa je taka zurka. Zato, si od danes naprej, draga moja, fuuuuuuul zeli da pride- pa je ne bo, hahaha, Ker ta packa vedno dela vse kontra!!
|
|
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 5.4.2006 15:59:57
|
|
|
|
anabanana
|
Hati, sebi v tolažbo pojdi prebrat kakšne izpade sem jaz imela vceraj na tem forumu. Ti bo lažje ko boš videla, da nisi edina v taki situaciji pa še nasmejala se boš dobro Totalno sem bila evforična!!! Copka, ti si pa težka faca, sem se mogla prav nasmejat
|
|
RE: a vas smem prositi za mnenje 5.4.2006 16:01:41
|
|
|
|
anabanana
|
Sorry, izpade sem imela na forumu Želimo si novega člana.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.