Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE ... 19. dan (OH) 19.4.2006 7:46:24
|
|
|
|
t_t_y
|
Ojla, jaz pa že pridno papcam grozdje, za K bo verjetno ena žemlja, za V pa upam, da čimmanj. pozdravček
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 19. dan (OH) 19.4.2006 10:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jaz sem se malo grešila . Danes sem za Z pojedla pomarančo, za kosilo bodo verjetno testenine, za večerjo pa tiramisu.
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 19. dan (OH) 19.4.2006 10:34:53
|
|
|
|
Margareta
|
Sem pojedla že dve jabolki. Pa začuda nisem lačna. Za kosilo bom pa tudi jaz špagete. Pojma nimam kaj naj za večerjo.
|
|
RE: POGUMNE ... 19. dan (OH) 19.4.2006 10:54:28
|
|
|
|
dix
|
grešimo itak že vse pomalem, jaz kake 3 haribo bonbone na dan ukradem (še sama sebi ne povem ). Sicer pa bo dane slep dan, ker bomo se sladkali!!!! Za kosilo testenine, za večerjo pa tooortaaaa. Zajtrk...kaj je že to?
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 19. dan (OH) 19.4.2006 11:49:22
|
|
|
|
svoja
|
Po dolgem času se javljam. Še sem z vami. Nedelja je bila - kot prejšnja - spet čisto nedietična: jedla sem vse po vrsti, vse pomešano, polno vsega, skratka grešila, da bolj ne bi mogla. Drugače kar zdržim, res pa je, da nič ne šparam s soljo, oljem in z drugimi stvarmi, ki naredijo mojo dietno hrano okusno. Danes za zajtrk ananas, kosilo najbrž pica, večerja tortica. Ponedeljkovo tehtanje: -4 kg. Kot tudi že nekaj dni prej in danes še vedno. Daj, premakni se že nižje, no! Pozdravčke vsem.
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 19. dan (OH) 19.4.2006 11:55:14
|
|
|
|
Margareta
|
svoja, ti si vsaj v minusu. Se grem kar stehtat. Eeeeeeeeeeeeeh, nič ne bom rekla.
|
|
RE: POGUMNE ... 19. dan (OH) 19.4.2006 16:28:44
|
|
|
|
mama76
|
Grešim,grešim,....ta čokoladna jajca so pa en , naš mali jih je tolk dobil zdaj pa se mati nažira z njimi no ma saj jih bo kmalu konec Danes: zajterk: nič kosilo: pašta z česnom večeja : čokoladna jajca jutri moram obvezno samo sadje in nič drugega kot sadje
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.