Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Milupa ali Hipp ali ... 4.5.2006 14:27:20
|
|
|
|
tina104
|
Take, ki vsebujejo že mleko so od HIppa, s tem da vsebujejo sladkor, na milupinih piše, da so brez - rumena škatla (modra so kosmiči brez mleka). Jaz dam to včasih za zajtrk, včasih za večerjo. Imam več okusov, da se ne naveliča. V bistvu mu nisem skozi tega dajala, ampak ima pa to najrajši. Trenutno imam recimo od Hippa breskev in marelica, od Milupe reis in od Milupe miluvit (zadnja od 8.m. naprej, ostale od 4.) Drugače skuham tudi polento ali pa ovsene kosmiče s suhimi marelicami. Včasih pa dobi za večerjo tudi zelenjavo ali juhico ali skuto, če tega ni jedel za kosilo oz. malico.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.