Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: negativen test in zamuda m 22.5.2006 11:41:53
|
|
|
|
severnica77
|
Mislim, da sem že tudi o tem brala.
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 22.5.2006 13:02:43
|
|
|
|
puncica
|
ja pri meni po 4 dneh zamude ni nič pokazal, po 8 dneh pa lepo črtico. Sem pa imela vedno redno m. Tako da ja je možno.
|
|
RE: negativen test in zamuda m 22.5.2006 13:32:20
|
|
|
|
polona25
|
Kateri test pa si delala? Skoraj ne morem verjet, da bi blo to lahko možno, glede na to da so testi (če jih pravilno delaš) skoraj 100%. lp
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 22.5.2006 13:44:40
|
|
|
|
cukerček
|
ko je meni enkrat zamujala mi je en test pokazal + drugi pa -. počakaj še nekaj dni in ponovi test. če pa še takrat ne boš sigurna pa idi na pregled.
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 23.5.2006 22:02:41
|
|
|
|
tamala83
|
jaz po produ več nisem dobila tablet. najprej sem dojila, ko pa sem to upostila, pa sem baj premočna za kontracepcijo. V glavnem, decembra sem bila še normalno bolana, januarja več ne. pa sem naredila test, pa je bil -. sem šla k G, pa mi je dala tablete za sprožitev M. Pa je bilo pol dva meseca O.K., pa se mi je zdaj isto zgodilo. sem bima nazadje bolana začetek Aprila, sem naredila test, spet - sem šla včeraj glih k g, in mi je dala zopet tablete za sprožitev. Ni nujno da si noseča, pojdi raje na pregled
|
|
RE: negativen test in zamuda m 25.5.2006 12:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeri sem naredila test in je bil , tko da bo kar držalo da lahko test tudi zataji.
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 25.5.2006 20:46:59
|
|
|
|
x_srečka_x
|
ČESTITKE
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 25.5.2006 21:00:35
|
|
|
|
KODA
|
čestitke
|
|
RE: negativen test in zamuda m 25.5.2006 21:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 26.5.2006 20:59:42
|
|
|
|
milla
|
Čestitam
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?