Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ko ti takole dela, jo enostavno ignoriraj in delaj naprej, kot da se ni nič zgodilo. seveda s kančkom očesa opazuj, da si kaj ne naredi. je težko, se ti srce trga, ampak edino to zaleže. naša se je v tla metala in sem stopila čez njo in šla naprej. kaj hitro je priplazila za mano. zdaj pa samo še tuli. in to tako, da jo vsi sosedje slišijo. na srečo hitro sprevidi, da ji ne bo nič pomagalo.
. Npr. če je tako polivala vodo ali kar koli želela imeti, kar seveda ni za njo, sem jo vedno opozorila; Ne polivaj vode! ali To pa še ni za tebe, si še premajhna! in je seveda dobila izpad trme, potem sem jo pa samo ignorirala, ker če sem jo želela tolažit je bilo še samo slabše, tako sem jo pa pustila naj se sama ohladi in je zaleglo, se je sama pomirila. Pa še vedno je tako, če začne trmarit jo samo pustim, odidem stran (seveda jo imam na očesu), ampak pri nas to pomaga.