Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, po branju na forumih sem zasledila, vse naj naj o dr. Rešu, zato sem mož svetovala naj se naroči pri njem,prejšni teden se je naročil, čakal je samo 1teden
(spermijev je ogromno, šibajo sto na uro - mnenje dr.Reša). Dr. mi je rekel , da glede na tako odličen spermiogram, bi mogla biti takoj noseča. Moji jajčniki pa.....ah...
polni cist, potegnjeni nekam previsoko.......Tako da mi je predpisal klomifen za 4mesece- 5dni po pol tabletke. 6.6. grem na uz, da vidim kako se odzivam na klomifen!
Samo malo me je strah vseh teh stranskih učinkov, ko sem malo brskala po forumih sem videla, da imajo punce kar težave s klomifenom. Glede Cyclo-Progynove, ki sem jih tako vztrajno papcala celo leto, pa je dr. Reš rekel naj jih kar stran vržem, ker so sam potuha in nič dobrega za jajčnike, zmedena
Ter da naj še naprej vztrajo
vsak drugi dan.Držim pestke za vse čakajoče!