Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A niso kontracepcijske tabletke le na rec... 20.6.2006 8:48:39
|
|
|
|
lelaval
|
Tudi jaz to prvič slišim.
|
|
RE: A niso kontracepcijske tabletke le na rec... 20.6.2006 8:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Močno dvomim.Jaz sem šla do G:da si jih priskrbim,pa še to ne moreš samo eno škatlo,ampak sta za prestavitev potrebne kar dve,ki jih nepretrgoma jemlješ do zadnje pilule. Če rabišš,raje pojdi do tvojega G:Je pa tako,če je razumljive sorte,boš dobila pravi recept,če pa je šparoven,pa boš pilule dobila na bel recept in jih plačala,tako je v praksi pravilo,če se gre za prestavitev M in niso namnjene za redno zaščito.
|
|
|
|
RE: A niso kontracepcijske tabletke le na rec... 20.6.2006 14:07:21
|
|
|
|
*pepelka*
|
Ja, samo narecet, pa še to ob posvetu ginekologa, saj niso vse tablete za vsakogar.
|
|
|
|
RE: A niso kontracepcijske tabletke le na rec... 20.6.2006 18:43:08
|
|
|
|
Michelle
|
Ne, ne punce nimate prav. Tudi brez recepta se dobi tabletke.Yarina kontracepcijske tabletke stanejo okrog 2000 sit.Torej, se dobijo.
|
|
|
|
RE: A niso kontracepcijske tabletke le na rec... 20.6.2006 21:23:20
|
|
|
|
al1*
|
Vse kontracepcijske tabletke pri nas so na recept, ampak nekatere žal zavarovalnica ne krije (naprimer Yarina), zanje dobiš beli recept.
|
|
RE: A niso kontracepcijske tabletke le na rec... 21.6.2006 9:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Michelle Ne, ne punce nimate prav. Tudi brez recepta se dobi tabletke.Yarina kontracepcijske tabletke stanejo okrog 2000 sit.Torej, se dobijo. Kot je rekla hafi,niso vse za vse.Kontracepcija niso bomboni.Lahko več škodujejo,kot koristijo,zato ne zaupam takim,ki se lahko kupijo.Raje grem na posvet k zdravniku in da mi jih predpiše,katere so primerne.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.