|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomagajte mi izbrati ali..
22.6.2006 19:36:00   
Nasy
..predlagajte kaj drugega!!! Pa utemeljite izbirouser posted image kupla ga bom pa jaz user posted image

http://ceneje.si/ap.aspx?idKat=215&p0=3&p1=56033&p2=17330&p3=10570

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomagajte mi izbrati ali..
22.6.2006 21:22:36   
Tejči
Midva imava Boshovega in sma super zadovoljnauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 21:26:25   
Anonimen
nimam nobenga amoak taurus zgleda najbl fejst ker je kovinski in najbl močen pa še oblike mi je najlepše.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2006 10:46:03   
Anonimen
Imam Matrixa. Kupila sem ga v Sparu. Je bil tud ful pocen. Je super. Ga imam približno leto in pol. Je pa tud kovinski, kar je super. Prej sem imela plastičnega pa je bil oranžen od korenčka in podobnih stvari. Ta je pa super za vzdrževanje. Uporabljam ga pa kar pogosto za sekljanje, pasiranje, Stepanje...
Res vsestranski.
Priporočam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2006 11:02:52   
KBM
user posted image

Jaz imam takega,kupila sem ga v katalogu Quelle in sem zadovoljna!!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2006 11:08:14   
Anonimen
Med njima bi izbrala Taurusa. Mi lepše izgleda, močnejši je.
Samo o garanciji nič ne piše?

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2006 11:34:54   
kapesanta
jaz ga imam od Zpeterja (Mixsi) in je zelo podoben temu Taurusu - kovinska noga se izredno fino obnese (pranje pa to). Vidim da je pa cel kup priključkov - po mojem je super izbira. Če bi ga rabla, bi se vernetno odločila za Taurusa - pa še pocen je.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2006 21:20:19   
Barči78
Mi smo glih včeraj kupili Boshovega, je v Merkurju v akciji, pa res super dela, v parih sekundah zmelje vso zelenjavo in meso, pa še dost potiho dela. Pa trgovka je rekla, da mamo 2 leti garancije.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2006 22:19:32   
pajčolanka
Jaz imam Boschovega, kovinskega, z metlico za stepanje, in z vsem ostalim kar ima tale boschev na sliki. Imam ga kaki 2 leti in pol in je bomba. je pa močnejši,600W, pa hitrost si lahko nastaviš s koleščkom, sm ga doug iskala, cena je menda še vedno slabih 16.000 ampak je vreden vsaj toliko, delam vse z njim in mi na konec pameti ne pade da bi kupila še kak mikser ali pa kaj podbnega ker ne rabim. toploooo priporočam....

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2006 2:10:21   
Anonimen
Nimam mikserja. Ne takšnega ne drugačnega. Ker ga ne rabim. Ker ne kuham. No - skoraj ne kuham. Kupim pa itak že vse zmiksano, če že mora biti tako. Simpl k pasulj. user posted image

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.