Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

najedla do sitega. Zato sem potem dodala še adaptirano mleko, kolikor je pač rabila, da se je nasitila (običajno okoli 30 ml). Vendar se je zato, ker sem malo res imela neprestano pristavljeno, postopoma proizvedlo dovolj mleka, ker je bilo dovolj stimulacije. Vse skupaj je trajalo nekako tri tedne, da sem prešla s kombiniranja na popolno dojenje. Upam, da razumeš, kaj hočem povedat.
  najedla do sitega. Zato sem potem dodala še adaptirano mleko, kolikor je pač rabila, da se je nasitila (običajno okoli 30 ml). Vendar se je zato, ker sem malo res imela neprestano pristavljeno, postopoma proizvedlo dovolj mleka, ker je bilo dovolj stimulacije. Vse skupaj je trajalo nekako tri tedne, da sem prešla s kombiniranja na popolno dojenje. Upam, da razumeš, kaj hočem povedat.   . Ima sicer nek red, ampak redno prihaja do odstopanj. Ko je bolj vroče, se doji tudi na vsako uro po tri minute, včasih pa 4 ure ne pokaže interesa za hrano in potem hlastno je 15 minut. Kakor ji paše. Jaz se pa temu prilagajam.
 . Ima sicer nek red, ampak redno prihaja do odstopanj. Ko je bolj vroče, se doji tudi na vsako uro po tri minute, včasih pa 4 ure ne pokaže interesa za hrano in potem hlastno je 15 minut. Kakor ji paše. Jaz se pa temu prilagajam.