Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Mogoče jo obliznejo, da ne bi dol kapljalo
!
!
za jest To so baje delali včasih, ko še ni bilo multipraktikov, paličnih in predvsem časa za pripravo hrane za dojenčka. Danes pa to pomoje ni potrebno in še majn je higiensko.
pritoževala kako ima mali vustih ele pikice in glivice, potem pa jo vidim, da vzame iz žepa dudo jo poliže in da dojenčku v usta
), tako jaz delam, pa nič nikamor ne kaplja. Jaz vedno s svojo žlico probavam, tamala pa s svojo je. Tudi dude ne oblizujem. Nam je zobar v materinski šoli rekel, da je to najzanesljivejše, da otrok dobi karies in vse mogoče bacile vase, da mame (ali pa očkati) oblizujejo dudo. Po logiki bi verjetno enako veljalo za oblizovanje žlice.
, pa še nihče jim ne teži da so preveč jedle.... saj sem pojedla sam zjutri jabolko, kosilce pa jogurt za večerjo..... vmes pa pol frutka, banane, polente pa kaj vem kaj vse še????