Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

nism mela nikol slab e vesti. js mislm da je taka pretirana navezanost že skor odvisnost in da ni zdrava, ne zate ne za otroka!!!
.Na stvari je tako da tako pač trenutno razmišljam.Saj ko sem bila še na porodniški mi je res bilo malo dolgčas,ampak zdaj pa je postalo res neznosno.Skratka neurejen delovni čas je povod v vse.Finančno mi trenutno res ni rožnato,saj zato vztrajam.To je bistvo vsega.Ne vem pa kako je s socislno pomočjo,je je vsak deležen,tud če se v mojem primeru prijavi na zavod?In kako dolgo sem je potem sploh upravičena?Ali je potrebno sprejet kakršnokoli delo?Nisem nič informirana,saj se že lep čas zaposlena.Vseeno vam hvala za inf.
ja na zgornje vprašanje,če bi delala,če bi imela urejen delavnik,bi odgovorila z da.Saj sem ga imela,do nadaljnega.Težko pa je preklopit na drugo službo,ko sem tu že kar nkaj let in sem do lanskega leta bila kar zadovoljna.Nevem pa,kako je s tem 4 urnim delavnikom.Ali to firma odobri na osnovi česa,oz kaki so pogojji,nisem nič s tem seznanjena.