|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hišna pršica
21.7.2006 7:56:35   
AnBan
No mojemu malemu so včeraj ugotovili alergijo na pršico (reakcija vidna takoj)user posted image . Prej je imel alergije na mleko, jajca, kakav, piščanca, oreščke, le te počasi izginjajo.
Pred dvema mesecema je imel obstruktivni bronhitis, sledila je ugotovitev, da bo najbrž astmatik, ker so mu prejela zdravila za astmo.
V glavnem včeraj sva imela pregled pri pulmologu, odločili so se testirat na pršico in rezultati so tu.  

Ok bomo dali stran tisto edino zaveso, ki jo imamo v stanovanju (še vedno jih ostane en kup pri tašči, kjer se tamali redno zadržuje), odstranili bomo tepihe (še vedno so pri tašči), deke, povštre, kupili preobleko za jogi (stane 13 jurjevuser posted image ). Ampak da bi mu vzeli njegove pliškote...tu nastane problem. Zdaj prati nad 60°C jih ne morem. Zdravnica je rekla, da je druga varianta, da jih zamrznem čez noč in nato operem na 40.

Zdaj pa mene zanima a teuser posted image  žvali res 'pocrkajo' v skrinji! In kako kmalu se spet zaredijo v pliškotih?

Pa čimmanj alergij vam želim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hišna pršica
21.7.2006 10:27:18   
dix
Plišaste igrače, kake 2 sicer, ker ostale smo pometali stran (al. na pšico) perem v pralnem stroju pri 60°°in posušim v sušilcu pri isti temperaturi. Pa jim ni nič.

Jaz bi ti vseeno priporočala da odstraniš večino igrač in pustik kaki 2 najljubši ali pa kake 4 in menjavaš, ko sta 2 na rpranju oz zamrzovanju imaš 2 čisti pripravljeni in to delaj na 2 dni.

Pri prevleki pa toliko. 13 jurjev je verjetno za malo posteljko, kupi raje veliko 90x200 (stane okoli 25 jurjev) ker otrok bo slej ko prej šel v veliko posteljo in bo prevleka premala za jogij pa se boš po glavi tolkla, so meni tudi tako priporočali.

Pa čim manj pršic vam/nam želim.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hišna pršica
21.7.2006 12:52:24   
Darči76
Mene pa zanima kako se kaže alergija na pršice?
Naš user posted image  ima že kak teden drobne rdeče pikice po obrazu. Sem posumila, da sem jaz kaj takega pojedla (se pe doji), potem sem res pazila kaj jem, vendar pikice še niso izginile.
So pa pikice samo po obrazu, najbolj okrog očk in po čelu.

Sem danes zjutraj pomislila, da so mogoče pršice user posted image . Ko sem ga prinesla iz njegove posteljice je bil kar fajn flekast, potem je zaspal pri meni in so pikice počasi začeli izginjat. Vse dokler se ni začel igrat in postal zaspan....

Prosim za mnenje....

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hišna pršica
21.7.2006 14:35:33   
AnBan
No ja pri našem se je pač razvila astma. Drugače pa konstanten izpuščaj pod koleni in stalno zamšen nos, že dva meseca.

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?