|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BO ZDRAV?
14.8.2006 20:17:39   
Caarmen
Živjo punce

Imam eno vprašanje za vse tiste ki ste v vrsti za umetno oploditev. Zanima me sli ste se kdaj vprašale ali bo tisti otrok, ki naj bi z zdravniško pomočjo zrastel v vas ZDRAV?  Ali ste o tem prej razmišljale? Nekateri pravijo, da tisti otroci niso odporni na razne bolezni, da so slabši borci? Kaj pa ve menite?

Sama sem korak pred tem in me resno zanima kaj ve mislite. Sama se tolažim, da vas je veliko takih in da imate zdrave otročke.

Upam, da nisem prav starokopitna in kateri sotrpinki povzročila dodante neprespane noči.

Lep pozdrav
Carmen
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BO ZDRAV?
14.8.2006 20:47:34   
Sisy
pozdravljena

Če bi takšno vprašanje zastavila dr.Pušenjaku bi ti povedal : otrok spočet z OBMP nima nikakor večjih možnosti za razna obolenja kot otrok spočet po naravni poti!    Oboje je popolnoma enko oz.je odvidno od genetskega zapisa!

torej brez skrbi!

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BO ZDRAV?
14.8.2006 21:05:03   
koala
Pozdravljena Caarmen,

ne vem zakaj bi bila starokopitna, če te muči neka skrb. Po glavi se nam podi tisoče vprašanj in tudi to je eno, ki se lahko porodi.

Sama poznam kar nekaj parov, ki imajo otročke spočete z IVF-jem pa so zdravi, en par celo ima otroka spočetega z IVF in je zdrav, drugi pa je ratal po naravni poti, pa ni zdrav. Mislim da je vse ekupaj igra usode in ni odvisno od tega, kako je otok spočet.
Če je borec je borec, če ni pač ni. Mislim pa da otročki spočeti z pomočjo OBMP nimajo nič slabših kart, za štart v zdravo življenje.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?