|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj tretji?
19.2.2011 20:45:39   
tljm
pozdravljeni,

imam dva nagajivčka stara 4  leta in pol ter 3 in pol.
razmišljamo o tretjem otroku. A se je vedno težje odločiti.
sedaj sta že tako samostojna in sta res pridna. Bi bila prevelika razlika? ima kdo izkušnje s takšno razliko?

prosim za mnenja, nasvete....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj tretji?
19.2.2011 21:17:23   
ajataja
Mi imamo med prvim in drugim razlike 3 leta pol ta tretji je pa 5 let za drugim in je prav fajn ga imamo sam za cartlat user posted image

(odgovor članu tljm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.2.2011 23:09:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj tretji?
20.2.2011 6:49:18   
SaaS
Pri nas sta prva dva razlike 18, kar je super, tretji pa se je rodil, ko sta bila stara 3,5 in 5 let. 

Če sem odkrita, sem pri tretjem malo čakala, da se starejša dva sama obujeta ipd. Sicer bi imela raje manjšo razliko, a kaj ko sem veliko sama z njimi in si nisem predstavljala, da bi tri naenkrat oblačila in obuvala zjutraj za v vrtec....

Ma tako kot imamo mi je super. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj tretji?
20.2.2011 16:04:22   
JAPE
Saas: koliko pa so stari sedaj? Ali mogoče opaziš, da je ta mali večkrat sam, oziroma, da ga prva dva ne sprejmeta med igro?

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj tretji?
20.2.2011 16:34:08   
*miska.mcc*
2001
2003
2009




_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kdaj tretji?
21.2.2011 7:28:03   
SaaS
Najmlajši je zdaj star 16 mesecev, starejša dva pa 6 in 4,5 (čez 3m bo 5).

Ja ona dva se lepo skupaj zaigrata in včasih sta res kar jezna nanj, če pride in jima kaj podira (lego kocke npr.), saj bi se on tudi zraven igral. Malemu takrat probam vrinit njegove večje kocke in onadva se nekako lahko igrata naprej vsake toliko pa še njemu kaj z velikimi pomagata... Vse morata pa na zgornje police zlagat, če hočeta da ostane celo. Včasih se umakneta v sobo, da se lahko kaj igrata, včasih se za jedilno mizo. Ampak moram reči, da če se da ga pa kar rada vzameta v igro.

Skratka, včasih se igrajo kaj skupaj, včasih se igrajo ločeno, včasih se starejša ne moreta-nočeta skupaj igrati, včasih je prepir, včasih cel kraval, pa kakšna jeza, pa bum in bam, pa mali ugrizne, pa srednji udari... ni da ni. Cel žur.
Ampak saj to mi je bilo jasno, ko smo se odločali za tretjega, da bo mlajši..

Tudi ko beremo knjigice je tako. Starejša dva zanimajo iste knjigice, slikanice, bermo skupaj, kar mi je super. Malemu pa to še ni kaj dosti zabavno, kakšne kartonke gledava, ko pa berem starejšima dvema, pa on nima interesa biti zraven.

Ampak meni se to ne zdi tak problem, mogoče še bo, ampak zaenkrat gre. Starejša dva sta ga res lepo sprejela, tako da se mi zdi ta razlika čisto v redu.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kdaj tretji?
21.2.2011 11:00:45   
JAPE
Saas, hvala za odgovor.
Ali imate v načrtu še enga, da se bosta potem lahko po dva in dva skupaj igrala? :)

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kdaj tretji?
21.2.2011 19:33:34   
SaaS
Ej, a veš da me je ta ideja že prešinila.
Ampak zaenkrat mislim, da ne. Vedno sva si tri želela. Ne bom se pa zarekla..., mogoče pa kdaj user posted image  Ampak če bi imela še četrtega, sem res pomislila, da bi bil blizu tretjemu, da bi imela še tadva družbo drug drugega.
Samo za 18 mesecev razlike je zdaj itak že malo pozno...

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kdaj tretji?
21.2.2011 19:39:15   
sjmm
1995
1998
2001
2009
user posted image


_____________________________

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kdaj tretji?
23.2.2011 13:55:57   
PIA4
Tud jaz imam dva user posted image pa si zdaj želimo še tretjega.Prvi user posted image ima devet , drugiuser posted image pa bo imel3 leta.Malce me je strah vsega kar me čaka, ampak potem pa bo vedno boljše in lepše. Tako, da če si zares želiš moraš riskirati. Saj veš kdor ne riskia ne profitira. Srečno pri odločitvi!

(odgovor članu tljm)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kdaj tretji?
23.2.2011 22:21:03   
#mravljica#
Tudi mi si želimo še enega, pa se en dan tehtnica prevaga v eno, drug dan v drugo stran user posted image  Prvi je star 3 leta, drugi 9 mesecev. Najraje bi imela še enega kar takoj, sama si želim, da bi bili vsi trije čimbolj skupaj. Ko bo imel drugi kake tri leta ne bi imela nobenega več. Takrat je otrok že toliko samostojen in povsod lahko greš z njim, da si prav ne želim, da bi šele takrat še enkrat dala skoz plenice, pa nočno nespanje in podobno. Zato bi rada sedaj kar ''uštukala''. Pa tudi oba sta bila prve tri mesece zeeeeeeeeelo naporna in smo viseli le doma, ker je bilo toliko joka. In najlažje bi še enkrat visela doma sedaj ko so vsi majhni user posted image  Ker sem že izgubila upanje, da bomo mi kdaj imeli takega, ki bi samo spal in jedel. To nam ni usojeno user posted image

Po drugi strani me skrbi služba. Imam jo sicer za nedoločen čas, ampak moja menjava trenutno je bolj tako tako in komaj čakajo, da pridem nazaj. Letos bomo začeli tudi zidati hišo in bom veliko sama z obema, pa si mislim, da bi s tremi bilo kar težko. Živimo na svojem, malo bi sicer pomagala moja mami, prav veliko pa ne. Na taščo ne morem računat.

Veliko je vprašajev, kako se bo razpletalo bomo videli. Sva brez zaščite, če rata rata user posted image  Sem bila sigurna, da bo že ta mesec kaj, ker sva v pravih dnevih pa ni bilo nič. Tako da tako plodna pa očitno nisva user posted image  

Pa to oklevanje mi gre prav na živce, danes bi, jutri ne bi, mož pravi naj že rata, potem bo treba plavati in bo konec vprašajev user posted image

Imam pa res občutek, da nam v družinici še nekdo manjka in vem, da mi bo vedno žal, če bomo ostali le pri dveh.

Kako ste se ostale spopadle s podobnimi dvomi?

(odgovor članu PIA4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kdaj tretji?
1.3.2011 18:32:13   
Anonimen
Hm, tudi pri nas doma razmišljamo o tretjem, pa se jaz kr ne morem odločit. En dan bi, drugi dan pa niti govora.

Pri nas je tako, da smo tudi pri drugem dosegli magično mejo, ko ni več plenic in smo malo bolj svobodni. Z možem celo uspeva it enkrat na mesec v kino ali gledališče, počitnice so dejansko počitnice, da se res odpočijem, pa tudi, ko smo doma ni potrebe po konstatni animaciji in se lahko celo usedem za pol urice na kavč :)

Po drugi strani, pa mi mnogokrat zadišijo tiste male štručke in še kdaj si želim občutiti nosečnost in veselje ob prihodu novega družinskega člana. Oba z možem sva zelo družinska in na stara leta si predstavljam sebe kot ponosno mamo, babico, ki ob veliki mizi zbere svojo številčno družino user posted image

Ne ve....tudi jaz vem, da mi bo žal, če ostaneva pri dveh, vendar trenutno tako ljubim te nekaj več svobode. Zaenkrat govoriva o tretjem še v prihodnjiku. Bojim se, da bo vedno težje se odločiti za. Bomo videli.

Ostalim pa srečno in veliko manj neodločnosti, kot jo je pri nama user posted image


(odgovor članu #mravljica#)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kdaj tretji?
16.3.2011 17:16:42   
Dadi
Pri nas sta stara 6 in 5 let najmlajša pa 3 mesece. Oba jo imata zelo rada.
Je fino ker sta že dovolj samostojna, oba želita pomagat pri mali pupiki, se skupaj zaigrata, tako da je kar fino tudi taka razlika.
Ker sem imela prej enega za drugim si prej niti nisem želela še kakšnega otročka. Ko je bil mali star 4 leta sem pa spet začutila željo po malem bitjecu in nam je pač ratalo. Če bo možno bomo imeli še kakšnega ampak upam da z manjšo razliko. Tako da sta starejša dva skupaj in mlajša dva skupaj.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?