|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   orgazem
26.9.2006 13:07:45   
sabina
Imam vprašanje za vas. Po 17 letih zakona sem pred časom prvič! (in kasneje še enkrat), doživela vag. orgazem.  Bilo je resnično nepozabno. Sicer sem že prej doživljala nevag. orgazme, vendar se mi  sedaj zdi, da sem si v primerjavi s tem org., prejšnje bolj domišljala. Sedaj pa je nastala težava, ker mi nikakor ne uspe več ponoviti org.. Zaradi tega sem obremenjena (še bolj pa mož), pa tudi doživljanje klit. org. se mi zdi po novejši izkušnji premalo in "brezveze". Naj omenim še to, da doživljanje vag. org., zaradi same poze in pritiska penisa na sramno kost pri možu dostikrat izzove upad erekcije tako, da že zaradi tega ne pridem več do cilja. Prosim za vaše nasvete in izkušnje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: orgazem
26.9.2006 13:39:12   
Zahi
verjetno prvič nisi pričakovala tega.. pa se je zgodilo.. zdaj pa čakaš.. pa se ne zgodi user posted image

spontanost velja...

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: orgazem
26.9.2006 20:01:15   
2 Sraki
Šele ko se boš odklopila od misli, da moraš nujno doseči ponovnega, ga boš nepričakovano zopet dosegla, vsaj pri meni je bilo tako.

Veliko užitkov in možgane na offf!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: orgazem
27.9.2006 8:26:00   
Anonimen
po 17 letih zakona...

To pomeni, da je tvoj moz ze cez 40.. in ne vem, kako se moski pocuti v teh letih.. ampak omenjas upad erekcije.. ampak erekcija je prvi pogoj, da se ti to lahko sploh zgodi.. tko da najprej resita to tezavo...
Kaksna poza je to v bistvu, ce smo malo bolj konkretni? user posted image

Ce bi se to dogajalo nama.. bi najbolj verjetno predlagal ,da poiskusi z drugim.. tako bi vsaj vedel, ali je problem v meni ali ni v meni.. ker se mi zdi, da mimo tega pa en bi mogel iti.. Bi moral ugotoviti kje je problem.. in potem napises aktivnosti za resitev problama.. samo najprej je definitivno potrebna diagnostika.

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: orgazem
27.9.2006 8:27:48   
Anonimen
Se pa tudi z ZAhijem strinjam.. ce nekaj pricakujes je to dovolj velika obremenitev, da se tisto zagotovo ne zgodi..
Ampak ce zdaj nehas pricakovati zato, da se zgodi, je to se vecje pricakovanje v bistvu.. tko da ne vem cist tocno, kako stopis ven iz tega.. ampak nekako probaj..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: orgazem
27.9.2006 9:27:52   
Zahi
Predlagam 1 vikend sexa na Viagri user posted image erekcija bo.. pa 96 ur sexa.. ni vrag, da se enkrat ne posreči user posted image

kaka buteljka zadaj, fina glasba, svečke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: orgazem
27.9.2006 12:38:56   
sabina
Uf, bi bil moj mož sedaj užaljen, če bi prebral vaše odgovore! Narobe ste me razumeli. Star je 42 let. Kadar se hudičevo ne trudiva za dosego vag. orgazma nima nikakršnih problemov z erekcijo. Problem pravi, da je v tem, da ima občutek, da mi mora za vag.org. (misijon. položaj), s svojo okolico penisa močno pritiskati na sramno kost zato pa njegova moškost kmalu kloni. V drugačnih pozah (oz.da ni pristika na sramno kost),pa ni nikaršnega problema.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: orgazem
27.9.2006 15:11:25   
Anonimen
Aha. .tko je to.. user posted image user posted image

Ne vem.. kaj zdaj.. bom sprobal doma.. pa pol sporocim.. user posted image

(odgovor članu sabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: orgazem
27.9.2006 18:43:08   
firasto
Če si prav razlagam, ves čas vstrajata v enakem položaju, mož pa se z vso močjo nasloni na tvojo sramno kost? Če je tako delata kar nekaj napak. Prvo, vajina združitev je preveč enolična in predvidljiva, zato imaš preveč časa zraven za razmišljaje, namesto da bi se sprostila in prepustila- menjajta malo položaje in ritem draženja. Drugo, najobčutljivejši živci niso globoko v vagini, ampak največ do nekaj centimetrov globoko- poglejta si kakšno knjigo o anatomiji. Tretje, preden pride do vstopa penisa, moraš biti ti že razgreta do vrelišča; predigra mora trajati po možnosti že ves dan ( že preko dne si namigujeta, kaj bosta počela zvečer, da si že pred pričetkom  v pričakovanju); potem te on boža po ovinkih (Zato ima žensko telo toliko oblin, da se ne da kar naravnost..) in se najbolj vročega predela dotika le "slučajno"skratka mučenje. Potem se ti malo igraš z njegovim malim kundalinijem in ko bo užival, bo razgrelo tudi tebe ( samo ne ga do konca, ker boš potem ostala brez), pa spet zamenjta pa on tebe draži, tako dolgo, da ga boš že prosila da naj vstopi. In draženje več živcev je boljše kot enega.. .. ..
Dobita si literaturo iz knjižnice in jo malo preštudirajta. Razgrelo te bo tudi razpravljanje o tem, kar bosta prebrala. Skratka, ponucajta več tehnike in predvsem bolj se sprosti.

 Nekaj naslovov:
Moški in ženska v spalnici, Dr. John Gray
Orgazem brez meja, ali
Moški orgazem brez meja, ( dobiš v zbirki žepna knjiga 2500. sit) Mantak Chia, Douglas Abrams
Extaza spolne energije, David in Ellen Ramsdale ( samo v knjižnicah)

Vse so zelo dobre knjige, najbolj celostna pa je zadnja, pa je žal razprodana.

user posted image user posted image


_____________________________

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: orgazem
27.9.2006 18:50:28   
Zahi
Zakaj užaljen?

Biti deležen kritik in predlogov med sexom pa res ni stvar užaljenosti..

ti pa ne čakaj nečesa.. ampak se prepusti dogodkom.. slej ko prej spet pride...


(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?