|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologi v CE
13.8.2006 10:09:51   
eve
Najprej lep pozdrav vsem! Pišem prvič, čeprav tale forum spremljam že več kot 1 leto. Toliko časa je minilo od mojega 1 ss. user posted image  Potem pa vsak mesec novo upanje in novo razočaranje, vmes tudi operacija pregrade maternice.

Ker vidim, da ste s svojimi nasveti pomagale že mnogim, vas tudi jaz prosim za pomoč. Nisem zadovoljna s svojim ginekologom in rada bi si našla novega - predvsem takšnega, ki razume težave in ki mu ni odveč odgovarjati na vprašanja.

Hvala in lep dan vam želim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekologi v CE
13.8.2006 11:19:55   
tosja
Mogoče ti lahko vlijem malce vzpodbude user posted image user posted image user posted image - prijatelja sta nas včeraj razveselila z novicouser posted image user posted image . Pa to še ni vse - kar nekaj časa sta se matrala, lani je imela operacijo pregrade (tako kot praviš ti), junija sta imela prvič IVF, dobila je menstruacijouser posted image , julija pa ne - rezultat: 2 MESECA SREČKAuser posted image .
Se je včeraj njen user posted image  hecal v smislu - umetni ni hotel ostati, pa sem ga jaz naredil...hahaha
Tako, da se dogajajo takšni in drugačni čudežiuser posted image user posted image  in
JAZ VERJAMEM VANJE!!! user posted image
lp, tosjauser posted image

(odgovor članu eve)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ginekologi v CE
13.8.2006 11:23:59   
tosja
pa še to eve - če nisi zadovoljna z ginekologom ga menjaj, zaradi tega pa se res ne rabiš obremenjevat.Če imaš že kakšnega "nagledanega" pol je ok, če ne pa se malce pozanimaj - v akcijo!
Pa veliko sreče! Javi kako si uredila.
lp, tosjauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ginekologi v CE
13.8.2006 11:32:36   
Minkaa
eve če ti ni predaleč v Laškem je odlična genikologinja dr. Korana Kuštrin. Vse so zadovoljne z njo. Dejansko prisluhne in se posveti vsaki pacientki. 

_____________________________

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ginekologi v CE
13.8.2006 11:37:24   
Pingvinčica
Tudi jaz ti lahko iz prve roke predlagam dr.Korano Kuštrin v Laškem. Res super zdravnica. Za vsako pacientko se zavzame, tako kot da je edina. Mislim, da se ti splača prepeljati tistih par kilometrov iz Celja. Če želiš pa kaj več zvedeti, pa le vprašaj.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ginekologi v CE
13.8.2006 17:48:36   
eve
user posted image Hvala za odgovor. Resnično nisem zadovoljna s svojim ginekologom. Upam, da ga ne krivim po krivici, vendar sem vedno bolj prepričana, da bi se lahko vsem sedanjim težavam izognila, če bi imela drugega ginekologa.
user posted image Vedno bolj pogosto se sprašujem, ali jim je res odveč, če smo "preveč" radovedne. Pa saj konec koncev gre za moje telo!!!! Občutek imam, kot da mu ni vseeno.
Moja zgodba gre takole: pred dvema letoma oz. še prej mi je moj ginekolog odkril pregrado na maternici. Govoril je o pregradici, ki pa je menda v zadnjem času modna muha. Rekel je, da so ženske rojevale brez problema tudi s pregradico in da on odsvetuje operacijo. Zanosila sem po prvem poskusu in 1. UZ sem ga vprašala glede pregrade. Rekel je: kak bude bude. Ja, rekel je tudi, naj ne hodim k njemu za vsak izcedek, ker je to čisto normalno. Krvavela sem 3 tedne, moj otroček pa je v tem času že razpadel. Neko soboto sem pristala v bolnici in on je bil dežuren. Preden mi je naredil splav, mi je seveda postregel s statističnimi podatki in bla bla bla. In potem je bila kar naenkrat operacija pregrade nujna. Bisto: pregrada je bila velika več kot polovice maternice. In konec: zaradi napačnega datuma operacije ni naredil nič, čeprav tega ne prizna. Šla sem po drugo mnenje in zgleda da me čaka še 1 operacija - samo tokrat v LJ.
user posted image Verjetno mi ni potrebno povedati, kako se počutim. Sem žalostna in potrta. Enostavno ne vem, kaj se dogaja z mano. Sta sem 32 let, časa nimam več veliko, menstuacije so čudne, pa boločine v jajčnikih ... Mi je pa ginekolog rekel, naj nikar ne hodim k njemu do decembra. Baje bo še vse dobro. Tako je rekel.
user posted image Torej, kaj pravite ve?


_____________________________

Upanje je nekaj mehkega, ki se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed in nikoli ne obmolkne ...

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ginekologi v CE
13.8.2006 21:26:32   
suzugov
eve, moraš bit sitna in veliko spraševat, kajti nihče ne bo poskrbel zate in tvoje težave, če zanje ne boš sama poskrbela!!!

jaz sem po ss takoj zamenjala G, ker mi tudi ni dalo miru, da se prejšnja ni dovolj potrudila in ni mi bila všeč njena reakcija, ko mi je povedala, da moji pikici srček ne bije več in je bilo potrebno čiščenje...user posted image  obnašala se, kot da sem prišla po nekaj v trgovino in je tega ravnokar zmanjkalo...pa več sreče prihodnjič, al kaj?!? user posted image

jaz bi za takle primer, kot ga imaš ti, hotela še drugo mnenje. ne morš verjet, kako se lahko razlikuje... držim pesti user posted image

(odgovor članu eve)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ginekologi v CE
16.8.2006 18:27:03   
biba 1
Pozdrav!

Vem, kako se počutiš, vendar ne obupaj!

Glede G v Laškem, sej je fajna, rada se pogovarja, vendar žal, ko je kaj narobe ti to nič ne pomaga. Mene in mojo sestro je kar pustila, kljub temu, da nisva mogli zanositi več kot 1 leto. Sestra je imela še dva splava pa nič, kar čakajmo. Obe sva menjali in ona ima zdaj 1 letno punčko, jaz pa sem sicer pristala na ivf, vendar sem pravtako zdaj noseča! No, to je moje mnenje!

V Celju globoko priporočam dr. Salobir-Gajšek Uršulo!!!! Pri njej se ti skrb in pogovor drugih G zdi prav nič!

Pa srečno, saj boš tudi ti enkrat user posted image !!!!!!!!!!

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ginekologi v CE
16.8.2006 18:55:52   
eve
Zdravo, Biba 1!

Kje pa najdm tole prijazno ginekologinjo? Dela v ZD ali v bolnici? Saj vem, da bo zvenelo čudno, ampak vseeno: ali je prijazna?

Hvala zaenkrat! Saj ne znam prav razložiti, samo zdi se mi, da vsi zaposleni prevečkrat pozabljamo, da smo v prvi vrsti ljudje in šele potem strokovnjaki na svojem področju. Jaz osebno delam vsak dan z mladimi in vem, da sem prijazna ter ustrežljiva. Žal naši zdravniki velikokrat pozabijo na to. In to me boli.

Lp

_____________________________

Upanje je nekaj mehkega, ki se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed in nikoli ne obmolkne ...

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ginekologi v CE
17.8.2006 13:52:50   
biba 1
Ojla eve!

Najdeš jo v bolnici, je zelo zelo zasedena in upam, da te bo lahko vzela. Ti kar povej, da imaš težave, itd. pa bo mogoče še šlo. Je, res je prijazna in se zavzame zate, da ti čimbolj pomaga.

Pa srečno!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eve)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ginekologi v CE
28.9.2006 11:02:18   
Anonimen
Pozdravljena

Mogoče sem že malo pozna z odgovorom oz.z nasvetom.
Jaz osebno imam z gin.v Celju zelo slabe izkušnje.
Imela sem dva splava.Enega izven m.,enega spontanega.
Nikoli me ni dala na kakšne nadaljne preglede ali kaj podobnega.(gin.Peternelj Marinšek)To je trajalo že dve leti truda za dojenčka.Niti mi ni predlagala za umetno-skratka nič.
V CE bolnici je pa gin.Salobirjeva za mene in vem tudi nekaj drugih primerov  od kolegic "zgrešila poklic".Neprijazna,na moji viziti po splavu nečloveška ko da ni ženska in še gin.zraven.
Čeprav hodim zdaj v Trbovlje k dr.Jurci,ti v CE priporočam DR.KORENA ali pa DR.SIMONITIJA.(Mislim,da sta oba v bolnici)

LP pa fajn zrihtaj

(odgovor članu biba 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?