|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kenguru
15.9.2006 18:13:34   
Vesna
od katerega meseca naprej se lahko uporablja kenguru?moj sin ima 4,5 kg,star je en mesec a ga lahko dam noter?

_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kenguru
15.9.2006 20:05:42   
TONČI.
Ja, nekateri kengurujčki imajo tudi tako podlago, da bi ga lahko dala. Ko pa bosta šla ven, ga pa počasi uvajej na kengurujčka. Ne ga imeti predolgov njem.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kenguru
19.9.2006 9:18:34   
Angellina
Tut mene to zanima. Mi mamo kengurujčka od Quinnija in na škatli piše, da se uporablja od rojstva dalje user posted image .
Moj mali je star 2 meseca, pa me zanima če je že lahko v tako pokončnem položaju.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kenguru
19.9.2006 21:37:33   
mucica1
Ojla,

mi imamo kengurujčka Baby Bjorn - super zadeva user posted image user posted image user posted image . Dojenčka imaš lahko notri od rojstva. Ko otroček še ne more sam držati glavice, ga imaš obrnjenega z obrazom proti sebi, glavico pa mu podpira opora. Ko malček sam drži glavico, ga obrneš stran od sebe in lahko začne uživati  v odkrivanju svetauser posted image . Mi smo ga obrnili pri 3,5 mesecih.

Res pa je, da z uporabo kengurujčka pri novorojenčku niti kasneje ne smemo pretiravati. Kak krajši sprehod pa se že lahko naredi.

Pozdravčki

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kenguru
26.9.2006 21:02:57   
Alisa
Moj je star 2,5 mesecain ga imam v kengurujčku cca pol ure potem pa malo na roki, ker se mi kar malo smili če bi ga imela dlje časa notr. Čeprav on prav uživa notri in opazuje kaj dogaja zunaj!

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kenguru
27.9.2006 11:19:39   
Metuljček Cekinček
Tudi mi smo našega user posted image  že od prvega meseca naprej uspavali v kengurujčku, ampak nikoli nismo upali dlje kot pol ure, čeprav je blazno užival v kengurujčku. Mislim, da mu je ta položaj zelo odgovarjal takrat, ko so ga mučili krči, ker se je popolnoma umiril edino v kengurujčku. Pri treh mesecih starosti pa ni bil več najbolj navdušen v kengurujčku, mu je bolj odgovarjalo na tleh v baby gymu.

Pri nas veliko opozarjajo na to, da majhne dojenčke ni primerno nositi v pokončnem položaju in da je treba nošenje v kengurujčku zreducirati na minimum. Posledično je potem res pri nas videti zelo malo mamic z dojenčki v kengurujčkih, ko grem pa kamorkoli v tujino (Avstrija, Italija, Anglija) jih je pa povsod polno. Veliko več je mamic s kengurujčki kot mamic z vozički, tako da se mi zdi, da je pri nas ta propaganda proti kengurujčkom veliko močnejša kot v drugih državah. No, vsak po svoje!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?