|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje z Postojno
17.9.2006 17:07:26   
Zasanjana
Pozdravljene!user posted image
Tiste, ki ste rodile v Postojni, zakaj ste se odločile za to porodnišnico in kakšen je bil odnos osebja do vas?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje z Postojno
17.9.2006 18:28:22   
srki
Jaz sem se najprej odločila za Ljubljano. Ker pa je bil moj G tudi porodničar v Postojni, sem šla na koncu nosečnosti tja na pregled in so me obdržali v Postojni. V bistvu mi je bilo vseeno, ali v LJ ali PO.

Drugače pa mi je bilo kar všeč, edino kar me je motilo je bilo to, da moraš iti, ko greš na WC in v kopalnico ven iz sobe, po hodniku in tako sem se tuširala sto na uro, ker sem skozi mislila, da moj Aljažek joka, če je keri ravno takrat jokal. V LJ pa mislim da greš na WC in v kopalnico direkt iz sobe.

Osebje pa kakor kakšno. Z eno od sester sem imela negativne izkušnje, ker me je totalno zatolkla in prizadela, ker je Aljaž strašno jokal nekega dne, ko je bil lačen in pokakan. Ko sem se ga lotevala previjat, mi seveda ni šlo in me je totalno ponižala in prizadela. Še sedaj me jezi, ko se na to spomnim. .....

Drugače pa mi je bilo OK.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izkušnje z Postojno
18.9.2006 8:59:21   
SašaR
Rodila sem v Ljubljani iz samo enega razloga. Če je kar koli narobe ne ločijo matere in otroka. Drugače bi šla verjetno roditi v Postojno, ker je tudi moj G porodničar tam. Seveda je mišljeno da bi on vodil moj porod. Na koncu mi je bilo vseeno kam grem, sam da bo vse ok. Mož me je peljal kar v Lj, ker mi je doma odtekla voda.

_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izkušnje z Postojno
18.9.2006 9:04:18   
NinKa
Za PO sem se odločila, ker sem pač od vsega začetka hotela EA in svojo sobo. Proti koncu nosečnosti mi jo je na srce položil tudi moj G.

Z osebjem in vsem sem bila zadovoljna...edino to s kopalnico je malo bad. Sploh če si sam v sobi...To pomeni, da tušala sem se zjutraj ob 4.50h preden so mi mojo štučko pripeljali. Za WC sem pa mogla vzdržati pol do 8.30h ko je prišel možek da je čuval miškota medtem ko sem jaz šla v kopalnico. Mal logistike, drugače pa je blo fajn, mir sem imela, možeka tut, ko sem pa kaj rabila od sester pa so tut takoj skočile. Previjala pa miška v postojni jaz nisem. So zmerom sestre.

Tak da, jaz sem tam sam ležala, dojila in se cartala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edino hrana pa se mi je zdela ful zanič. To je pa kritika, ampak orng.


(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izkušnje z Postojno
19.9.2006 21:28:32   
ninocka
Jst sem bla zadovoljna s PO, naslednjega grem tud tja rodit. Sestre so ble prijazne, razen ene, pa se ta se je unesla, ko je sla ena zoprna cimra domov. Sestre, ki so mele cez otrocke, so ble pa extra prijazne.
To s kopalnico me pa ni motilo, ampak mogoce zato, ker sem mela pojstlo cist pr vratih, pa WC in kopalnico vsakega na en strani sobnih vrat.
Hrana mi je bla bolj tko, ampak v keri bolnici je pa fenomenalna? Za to mas pa obiske, da ti kaj za pocrkljat prnesejo user posted image No pa se pr hrani so mi sli na roke, enkrat je blo neki tazga za jest, kar ne maram. In sem pustila, ko so prisli pobrat kroznike, je tista gospa opazila, da nisem nic pojedla in me je vprasala zakaj ne jem, ce se nisem lacna in ce mi se pusti pladenj. Pa sem rekla naj kr odnesejo, ker te hrane ne maram in mi je pol prnesla kruh, maslo in marmelado user posted image user posted image user posted image

Razlog zakaj sem se odlocila za PO: ker so bolj prijazni in ker otrocka ponoci nimas pri sebi, ce ne zelis. Ker pac nisem vedla, kako se bom po porodu pocutila, mi je blo to res OK.






_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izkušnje z Postojno
20.9.2006 13:47:14   
Tasika
Za porod v Postojni sem se odločila predvsem zaradi EA. Poleg tega pa je to manjša porodnišnica, vse skupaj je bolj osebno, sestre so prijazne, in malega navihančka ti ponoči odnesejo, da se lahko spočiješ. Hrana meni ni bila pretirano slaba, dobra pa tudi ne (ampak v kateri ustanovi pa je). Sem s svojim navdušenjem še kolegico napeljala na razmišljanje o Postojni (čeprav je bila pred tem edina opcija KR) in je 3 mesece kasneje v Po tudi rodila.
Osebje me je prijetno presenetilo. Kakšno rahlo nerazpoloženost sem spregledala, saj smo vsi samo ljudje. V enoposteljni sobi pa ne bi hotela biti, ker ti nima nihče počuvati otroka ko greš na wc ali pod tuš. Moj pač dela in ni mogel biti z menoj ves dan, tako da cimre prav pridejo.

Tudi v drugo grem v Postojno.

_____________________________

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izkušnje z Postojno
22.9.2006 22:56:26   
Nattka
Tudi jaz sem rodila v Postojni z EA. V porodni mi je bilo krasno, na oddelku pa prav nič. Sestre, z izjemo dveh ali treh, nič kaj prijazne, se mi je zdelo, da jim je vse odveč. Sem imela naval mleka, tamala ni hotla vlečt, jaz pa sem mislila, da mi bo razneslo prsi in sestra mi pravi, ja kar iztisnite si mleko, mene pa bolelo kot hudič. Pošljem mojega po črpalko v Lj, ker je bilo v PO zaprto vse (sobota popoldne) in ko se vrne, mi druga sestra reče, ja sej mamo mi eno električno črpalko. Sem mislila, da bom kr okol padla. Mene  bolelo, moj se je fjakal dvakrat iz Lj v Po  in nazaj, pol pa pravjo mamo električno.....za znoret.
Da ne govorim o higieni in smradu na WC-jih. Od torka, ko sem prišla v porodnišnico, pa do petka, je bila na školjki ob strani kri, ki jo očitno nobena od čistilk ni "opazila", pa precej dobro je bilo videti. Po tleh tudi kri, ampak naslednji dan pomito. Mislim......., bolnišnica, higiena pa na nuli. Pa še zaklenit se ne moreš v WC in kopalnico, kar je razumljivo, ampak ti kljub tablici zasedeno, kdo not uleti. Sem rekla sestri za svinarijo na WC-ju, pa reče, kar v knjigo pritožb napište. Sem rekla, ne, kr vi jim povejte.
Jaz sem bila razočarana, glede na to, kakšne pohvale so letele na postojnsko porodnišnico. Je pa fajn, da otročke odpeljejo in se lahko ponoči naspiš. Če želiš, pa imaš otroka lahko tudi pri sebi.
To so moje izkušnje, ki niso nič fajn.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izkušnje z Postojno
23.9.2006 14:34:17   
ursi
Tudi jaz sem rodila v Postojni in mam na splošno zelo lepe spomine na bivanje pri njih. Sestre so bile zelo prijazne, hrana je bila tudi ok, čez čistočo se pa tudi nebi mogla pritoževat. Sem bila v sobi z še dvema puncama in je bilo super, sj ti res lahko popazijo na malega in se v miru stuširaš. Če bom še kdaj na em, grem spet v Postojno.

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izkušnje z Postojno
28.9.2006 12:49:20   
Maxica
Postojna mi je najbližja, pa glavni razlog seveda možnost EA 24 ur na dan.
Jaz sem bila zadovoljna z vsem. Glede tuširanja že tako malo poštukaš, pa če imaš cimro, itak ni problem, ti user posted image  medtem malo popazi, če je treba. S hrano je bilo ok, celo super, osebje je bilo pa tudi ok.user posted image
Seveda pa, najlepše je doma.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izkušnje z Postojno
29.9.2006 0:14:20   
petra81
Meni je bilo vse super, edino sestre so bile z dvema izjemama, pravi hudiči!! Ampak resno!! Sem imela probleme, ker tamala ni upala povlečt iz ene dojke in sem dve različni sestri vprašala za pomoč in sem se na koncu kar zjokala, take odgovore in pomoč sem dobila!!
Še sobro da sem imela super cimro, ki mi je skušala pomagat in pa seveda mojega dragega!!

Aja, za PO sem se pa odločila zaradi epiduralne 24 ur na dan!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izkušnje z Postojno
3.10.2006 11:27:50   
goda13
Meni je bila pa Postojna zelo všeč. Mali se je rodil na dan, ko so bili rojeni samo 3 otroci. V porodni sem cel čas imela zraven sebe babico in porodničarja. Na koncu pa 3 babice in 2 porodničarja. Na oddelku sem imela svojo sobo (šele drugi dan). Pa mi je zelo pasalo ker je lahko dragi bil pri meni od 12 pa do 20. hrana je bila tiste 4 dni dobra (pa sem zelo zahtevna glede hrane user posted image ) Tudi sestre so bile zelo prijazne kljub gneči, ki je bila v porodnišnici. To me je pa res zmotilo, da je bil wc in kopalnica zunaj.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?