|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   načrtovanje?
16.10.2006 20:27:13   
brina*
Pozdravljene. Imam mogoče malo čudno vprašanje. Ampak me vseeno zanima. Je katera, ki je rekla, drug mesec pa začneva delat na otroku, ker hočem, da se rodi spomladi?

Upam, da me razumete. Ste si izbrale mesec, v katerem ste želele, da bi bil otrok rojen? Če je uspelo, je pa že druga stvar.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: načrtovanje?
16.10.2006 20:30:20   
jazz
Na začetku sploh nisem razmišljala kdaj bo rojen. Ko sva se odločila da bova,sva začela. Itak se je prijelo po treh mesečnih poizkusih tako,da tudi če bi hotela da se rodi mali točno tisti mesec ne bi šlo skoz!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu brina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: načrtovanje?
16.10.2006 20:33:52   
Anonimen
Jaz pa sem vedno drugače razmišljala sem tudi imela v mislih da bi bil rojen spomladi ali poleti, je lepo vreme pa za rojstne dneve potem ni problema, je lepo vreme pa si lahko zunaj. Sedaj pa ko spremljam forum in vidim, kako se določene punce trudijo in jim ne uspe user posted image  pa sem si rekla, ko bo ratalo bo ratalo in ne bom nič gledala na mesece, edino kar bom bom sedaj počakala na minejo ti 3 mesecu od KT, sem včeraj vzela zadnjo in sedaj bomo videli kaj bo upam da po teh 3 mesecih čim prej, mi tukaj na forumu prav lušte že delate, pa upam da ko bom začela delati na user posted image  da mi čimprej rata.

Lep večer Ankauser posted image

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: načrtovanje?
16.10.2006 20:36:19   
pika74
Ojla,

tvoje vprašanje ni nič čudno. Mislim, da se skoraj vsaka ženska v določenem obdobju življenja takole zamisli... in si reče tako, kot ti.

Tudi jaz sem si tako mislila... pa potem ni in ni uspelo... pa potem nisem več razmišljala o tem, v katerem mesecu bi želela otroka, temveč o tem, da si ga želim, pa ni važno ali bo pomlad ali jesen... važno, da bo user posted image .

Je pa spomlad eno najlepših obdobij v letu... user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu brina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: načrtovanje?
16.10.2006 20:39:56   
Pingvinčica
Ja jaz sem si vedno želela user posted image spomladi in jo tudi dobila. user posted image user posted image user posted image user posted image da je ratalo v prvo. Za drugega, pa ... ti povem, ko bo čas za to.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: načrtovanje?
16.10.2006 22:50:20   
Sonrisa
Jaz sem rekla, da ovenčka glih ne bi imela, ker sem sama oven in sem bila kot otrok kar naporna. In kaj imam? Ovenčka! user posted image  Ampak mi ni niti malo žal! Če bi bila kaj drugega, ne bi bila tako fajn. user posted image  
Ko sva začela delati na otroku, pa nisva nič razmišljala, kdaj naj bi se rodil. Samo da rata in da je zdravo, sva rekla. Pa čimprej.user posted image In nama je v drugem poskusu. user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 6:32:30   
Anonimen
Jaz nisem nikoli gledala na letne čase, sem pa gledala na to da bi mojga presenetila z novico najprej za njegov RD, pol ko ni ratalo pa za božič, pol za poroko, pa spet RD in tako se še zdaj po 4 letih vrti. Če bi pa letni čas zbirala, bi pa izbrala septemberčka, novemberčka, decemberčka user posted image , aja to so meseci user posted image .

(odgovor članu Sonrisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 7:44:02   
Klarita
Ovenčki smo zakon user posted image . Hecam se, sicer sem bila kot otrok vedno pridna, samostojna in neproblematična. Probleme sem začela delat, ko sem odrasla in sem postala svojeglava in trmasta, takrat sem znala mamo šokirat vsak mesec. Je pa res, da imata dve prijateljici ovenčka (dve in tri leta stara), dva fantka, ki sta sicer živahna, ampak sta brihtna in hitro dojemata stvari.
Eh, sem že zabluzila. Hotela sem povedat, da ko sva se midva odločila, da bova delala na user posted image , sva se zmenila, da bo poletni, ker si lahko zunaj za RD......
Sedaj bova šla tretjič v akcijo in upam, da rata, bi še bil julijski, avgusti so zadnje čase mrzli in deževni... Se mi zdi, da je težko user posted image načrtovat, ker potem ravno ne rata. Meni je sedaj postalo že vseeno, tudi če je zimski, bodo pač snežake delali....user posted image

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 8:19:27   
mala zirafa
Midva se na to nisva ozirala.Rojena je pa le poleti julija in bo po vsej verjetnosti praznovala na koprsko nočuser posted image .Kolko se takrat pijeuser posted image Me že skrbi.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 8:37:15   
kepica
Za prvega nisva imela nobene želje, kdaj bi se moral rodit. Samo želela sva si ga, pa ni važno, kdaj se rodi. In se je rodil spomladi. Idealen čas, vsaj meni se tako zdi. Za drugega sva pa želela, no, vsaj jaz, da bi se rodil enkrat od spomladi pa do konca poletja(zaradi rojstnih dnevov-da lahko praznuješ zunaj) pa nama bolj slabo uspeva. Na user posted image  sva začela delat takrat, da bi se rodil aprila, pa smo zdej že na juliju. Upam, da nama vsaj do septembra uspe. Drugač bo pa pač zimski. Samo, da bouser posted image

lp
kepica

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 8:45:27   
zabica26
Joj, jst si pa nisem glih želela poletnega, da bi imel rojstni dan med počitnicami user posted image (kakšne čudne želje), ampak očitno se glih to dogaja. user posted image
Bomo vidl...ponavad se zgodi takrat, ko najmanj pričakuješ.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 8:51:20   
eva1
Jaz pa sploh nisem gledala na letni čas-prvič smo malo dlje delala, pa se je lih dobro prjelo-rojen marca...sedaj bo pač januarki, mal bo še mraz ampak sej ni važno...v drugo sem želela le da nebi rodila poleti(ker že itak preveč zatekam), pa da bi rodila tam od januarja -maja, zaradi cunijic, da nebi bilo treba vse na novo kupovati!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 10:06:39   
ANIME
Glede na to, da sva šele ta mesec začela delat na tem (in še nisva spoznala grenke strani) upava, da se bo kmalu prijelo, saj si želim rodit poleti. Sicer sem jaz želela že prej začeti, vendar moj ni bil še za.

Sem pa zelo preračunala .... da bi raje rodila v poletnih mesecih, ko je bolj toplo. Pa jeseni bi lahko že vsi trije na morje skočili in podobno.

Zdaj pa samo iz mojih ust v božja ušesa user posted image

_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 11:16:19   
bodoča
Tudi jaz sem prej včasih, ko še nisva niti delala na bebici, vedno govorila, da mora bit spomladanski ali poletni. Zaradi praznovanja rojstnih dnevov, pa da, ko se rodi, ga že sonček greje,... Zda, ko pa gre bolj zares mi je pa v bistvu vseeno, ko bo pa bo, pa tudi ni važno kaj bo (fantek al punčka) oboje bo najino in ljubljeno. Tako sem začela razmišljati ob branju vseh teh zgodbic, kako imajo nekateri pari težave in čakaj dolgo, predolgo na svojo pikico. En velik user posted image  za vse in da ćimprej ugledate/mo user posted image user posted image .

Aja, pa sploh ni čudno vprašanje, mislim, da v bistvu imamo kar vsi neke želje in pričakovanja. finta je samo v tem, da če se ne izide tako kot smo si želeli, znamo to obrnit v svoj prid in iz vsega potegnit najboljše.

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 11:18:51   
Taula
Jaz bi najraje rodila poleti. Zveni znano?user posted image  Sem ugotovila tudi jaz da ne gre tako hitro in tako preprosto.user posted image
Upam da čimprej ratam user posted image pa mi je vseeno kdaj rodim, samo da bo user posted image  in da bo zdrava.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 13:25:11   
ANIME
ja saj, zdaj še fantaziramo in v mislih določamo spol in mesec ... kaj bo pa  resnici bomo pa videli ...

_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 16:28:18   
miška
Pozdravljene!

Mi2 s user posted image  sva se odločila, da začneva delat na pikici po novem letu. Ne bom pa se obremenjevala, kdaj bo uspelo - vsaj upam.  Drzim pesti za vse, ki želijo čimprej zagledat user posted image user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 16:54:56   
Jacqueline
Jaz sem si pa želela jeseni, konec septembra ali pa v začetku oktobra. Sedaj pa pričakujemo junijčka!!! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu miška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 17:06:59   
Afnica
Jaz sem tudi bolj za te tople dni. Ampak bistveno je to, da sploh rata!!! Zdej, ko prvi mesec ni uspelo, se tolažim s tem, da če rata drug mesec, bo to lepa novica mojemu za r.d. Če tudi naslednjega ne uspe, bo morda naslednjega in bo rojen blizu mojega r.d. :D Itd... upam, da bo kmalu.

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu brina*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 17:43:57   
Lona76
Vprašanje ni nič čudno. Za prvega niti nisva razmišljala kdaj bo in imava januarčka, sedaj za drugega pa sem si želela da bi bil spomladanček, da bi šli lahko na morje, ... da bi lahko zunaj praznoval rojstni dan, ... No pa ni ratal, tko da bo najprej julija če bo. No sem se sprijaznila, da naravi ravno ne moreš ukazovati kdaj se nam bojo naši otrčki rodili.user posted image




(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 20:02:06   
kapica
Moj pa je vedno govoril da bi rad da bi bil prvi otrocek levcek po horoskopu. Ker je moz lev, pa pravi da je tako v redu in uh in ah user posted image , da bojo bebice tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: načrtovanje?
17.10.2006 21:01:16   
N _ B
Midva sva za prvega rekla, da začneva po poroki, ker si na poroki ravno nisem želela biti user posted image . Pred tem, sem jemala KT in sva hotela še en mesec počakat. Ratalo je en mesec prej kot sva načrtovala. Imamo julijko. Sedaj pri drugem user posted image , sva pa rekla, da bi bilo fino, da bi bil isto poleten in, da začneva resno delat oktobra. Pa sva se spet uštela. user posted image user posted image user posted image  Ratalo je septembra in bomo imeli junijčka.

Punce, čim manj obremenjevanja. Pri nama je ratalo obakrat prvič, ko niti mislila nisva na to, da bo kaj.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: načrtovanje?
18.10.2006 7:41:33   
mala zirafa
Jaz sem tista ki ima 2 leva.Pa je kar pestro. Ta mala se ne da kar takouser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?