|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jahač-avtosedež?
29.10.2006 22:45:39   
ona
mi imamo za našo user posted image ,ki ima sedaj ene 13 kg avtosedež ki je od 9-18 kg in so varnostni pasovi prav na knap,jih ne morem več podaljšat!Zdaj pa ne vem al moram kupit nov avtosedež ali jo lahko dam v tisti majhen jahač?Stara je pa 22 mesecev!do kdaj pa morajo bit otroci v avtosedežu,je kje to določeno,do katere starosti?
Hvala za odgovore!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jahač-avtosedež?
29.10.2006 23:02:10   
frutka_
Vidim, da imate podoben problem kot smo ga mi imeli lani. Namreč mali je po vseh merilih na zgornji meji le po starosti ne more prehitevatuser posted image user posted image user posted image .  Imeli smo Romer-ja do 18kg in smo ga nato po temeljitem premisleku zamenjali za Concorda-a Lift Evo. Po testih lani je bil na 1.mestu, zdaj je najboljši Cybex Solution, čeprav mi ime ni znano.
To so sedeži od 18-36kg, ki jih namestiš v avto le s pasom od avtomobila. Torej ne pripenjaš ga več s pettočkovnim zapenjanjem temveč le s pasom od avtomobila. Prav tako niso nastavljivi v polležeč položaj ampak naš tamali ima tisti potovalni pojštrček za okoli vratu pa tudi brez njega lepo zaspi v avtu in nikamor ne zleze.

Vsekakor ti priporočam nakup avtosedeža, ki ima bočna naslonjala (ali kako naj rečemuser posted image ) in preveri nove crash teste na internetu.

Fajn ti bodo znali svetovati v Pikapolonici in v BC.

Avtosedež v tej starosti je seveda še obvezen. Najbolje bo da greš z otrokom v trgovino in tam pomerite kaj vam paše v avto in v denarnico.


LP

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jahač-avtosedež?
29.10.2006 23:10:03   
ona
Najlepša hvala za odgovor,vidim,da bomo res morali v nov nakup in bom upoštevala tvoj nasvet!user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jahač-avtosedež?
30.10.2006 9:09:23   
pravljica
kupi avtosedež, ki ima možnost odstranitve zadnjega dela in ostane samo jahač...mi imamo takšnega, ampak nam še pri njenih 8. letih stranska naslonjala za glavo zelo prav pridejo in ne verjamem, da jih bomo kdaj odstranili...je fajn za naslonit med spanjem oz. dremanjem user posted image  pa še bolj varno je

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Jahač-avtosedež?
30.10.2006 9:41:53   
CUKRČEK
Se strinjam s pravljico. Midva sva zadnjič kupila concorda za našo dveletnico. Ima že 15 kil ...torej spada v ta sedež. Fino je , da ima "ščitnike" oz "nosilce" za glavo, ker otroci radi zaspijo v avtu in potem jim vsaj glava ne opleta okoli.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?