|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ryanair
29.10.2006 11:26:03   
Misek
Odpravljamo se v Barcelono z Ryanair-om iz Trevisa. Ker nimamo izkusenj z tem letalskim prevoznikom, me zanimajo vase izkusnje in informacije, ki bi bilo dobro, da ih znamo. Dobrodosle so tudi izkusnje z letaliscem v Trevisu, saj tam nameravamo pustiti avto za cel teden.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ryanair
29.10.2006 12:03:24   
Anonimen
Lani decembra smo z Rynariom leteli iz Trsta v London, brez problemov, full lepo je vzletel in pristal in tja in nazaj. Gor je bilo edino malo vroce in slab zrak, pa mal smo imeli zamude. Tja grede smo ene pol ure-40min cakali na avion, nazaj grede pa eno uro.
Skratka, cisto okuser posted image

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ryanair
29.10.2006 12:32:55   
Zasanjana
Manj kot mesec nazaj smo z njimi leteli iz Trevisa v Pariz.Osebje in polet 1A!user posted image Imeli smo dobrih 15 minut zamude, ni niti omembe vredno.

Na letališču avto komot pustiš, je pa za plačat... tukaj si poglej.
http://www.trevisoairport.it/parcheggi/index.jhtml?lan=en&sezione=parcheggi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ryanair
29.10.2006 14:05:19   
Misek
Hvala! Ceno smo ze vedeli za parkiranje, me je pa zanimalo, kaksne so izkusnje, ce je varno itn. nameravamo pa parkirati na pokritem parkiriscu. Pise na ryanar-jevi strani, da je treba biti tam dve uri pred poletom. Ker potujemo z nasim nadobudnim 3,5 letnikom, dve uri cakanja na letaliscu ni namrec nekaj kar bi ga navdusevalo in ce se ne vidijo avioni iz cakalnice bo kar malo napeto. zato me zanima ali je res potrebno toliko prej biti na letaliscu. pri adrii namrec nikoli ne upostevam tistih eno uro pred poletom obvezno ze biti na letaliscu, vendar pri njih vem kaj me caka.
Poleg tega me zanima ali se med poletom dobi kaksna pijaca za otroka, posebej ker ni dovoljeno po novem nositi na letalo vec kot 1 dcl pijace. Sem pa vesela, da imate dobre izkusnje z njimi. Upam, da bomo isto pozitivne izkusnje odnesli tudi sami. user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ryanair
29.10.2006 16:30:16   
sazi
Sva lani z možem še sama letela iz Trevisa v Girono (torej isto kot nameravate vi). Takrat letališče še ni bilo obnovljeno in je bilo vse skupaj eno samo gradbišče (kako zgleda sedaj, nimam pojma). Avto sva pustila na nepokritem parkirišču, tam pa sva morala pustiti ključe user posted image , ker avte tam nagužvajo na kup in ga pripravijo spet na normalen parking na dan, ko se vrneš.
Kar se prihoda prej tiče - v bistvu tam nimaš prej kaj delat, ker se itak čaka v čakalnici vse do zadnjih minut pred vzletom, potem pa imajo prednost pri vkrcavanju družine z otroci - tu ste v prednopsti. Vendar pa vseeno ne odlašajte z odhodom v zadnjih minutah. Poznam skupinico, ki se je tja odpravila z namenom, da bodo na letališču 2 uri pred vzletom, pa je bila na avtocesti nesreča in so letalo zamudili in se potem z avtom naprej odpeljali kar do Barcelone.
Kar se pa pijače tiče - pojma nimam o novih pravilih, ampak kupiti se je pa dalo pijačo na letalu.
srečno pot

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ryanair
29.10.2006 17:26:15   
tinatona
Le glej da boste pravočasno na letališču, sicer te ne bodo spustili gor. ne rabiš bir dve uri prej, ampak eno uro pa le. Jaz sem zaradi kolegice ki ˝pozna˝ bljižnico do letališča zamudila 5 minut in me niso spustili gor. Sicer so pa 1A.

LP

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ryanair
29.10.2006 23:45:35   
Misek
Sazi, tinatona, hvala!
Izgleda, da bo obveljal moj nacrt - ceprav imamo letalo sele ob 18.00 pa se nekaj, od doma gremo zjutraj, pa se ustavimo na kaki kavici cez mejo, potem pa nekje v neposredni blizini letalisca na kosilo in po moznosti nekje kjer se lahko nase dete stece in poigra. Potem pa na letalisce, tudi ce dete cakalnico okol obrne user posted image
Smo pa kar nestrpni. Jaz sem ze bila v Barceloni in koliko toliko jo poznam (vsaj turisticne tocke), moz in mali nagajivcek pa gresta prvic. Ko se vrnemo napisem porocilo!

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ryanair
30.10.2006 11:06:39   
Zasanjana
Uživajte!

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izlet v pravljično deželo do najlepšega slapa
Vas zanima, kje najdete najlepši slap v Sloveniji, kjer se boste počutili, kot da ste zašli v domišljijsko deželo princa...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?