|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetja
17.10.2006 7:23:48   
Anonimen
Čao vsem skupaj,

pred slabim pol leta sem bila na HSG-ju po katerem se mi je pojavilo močno vnetje, dobila sem antibiotike,svečke in Canesten. Težava pa je, ker se teh vnetij ne morem znebiti, pojavljajo se mi kronično, skoraj vsak mesec. Pri g. dobim svečke in kanesten pa je. Srbečica izgine, no saj je tudi prej ni pretirano, so pa prisotne bolečine in pekoč občutek v spodnjem delu, tudi pri spolnem odnosu. Ker načrtujema otroka(sem na klomifenu) me je resnično strah kako lahko ta vnetja vplivajo na vse skupaj. Ali vplivajo na zanositev?
Pliiis, če katera ve, kako se vnetij znebiti, kaj storiti naj mi odpiše. Hvala izuser posted image za vsak nasvet
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetja
17.10.2006 7:28:48   
Tiamo
Kakor vem ne vplivajo na zanostiev, ta vnetja so bila pri meni prisotna skoraj celo nosečnost. Pomagala sem si z LCA jogurti (navadni), sem si ga dala kar na vložek ponoči, podnevi pa sem uporabljala od Justa Tee tree.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vnetja
17.10.2006 8:16:27   
Anonimen
Če se vnetje razširi in se ga ne zdravi, lahko vpliva na neplodnost. Glede na to, da imaš kar neprijetne posledice, pazi na prehrano (brez sladkorja, malo kave in čajev ter pekočih stvari), pazi na pranje perila (nič mehčalca), na umivanje nožnice (ne preveč, intimna mila), stalno naj bo suha nožnica ....... Mislim, da se je na enem forumu že velik govorila kaj vse opustit in kaj počet. Upam pa da se je tudi partner zdravu, ker če se ni, te bo vedno znova okuževal. 

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vnetja
11.11.2006 21:38:07   
melitaj
ojla
pr men je enako kot pr tejle osebi "anonimen", vnetja se mi ponavljajo iz meseca v mesec..Ko naj bi nastopila ovulacija, nekje sredi meseca, se mi pojavi zelo srbeč občutek,izcedek se poveča, če pa imava slučajno s partnerjem med tem spolne odnose, je samo huje,zunanje spolovilo peče.Prejšnji mesec sem dobila še zunanji herpes, ki sm ga pozdravla z kremo Virolex, katero mi je priporočila ginekologinja.Pomemben podatek je, da nosim samo bombažne bokserice, nobenih tangic, Intimnih mil skoraj ne uporabljam, vsak dan spijem en jogurt, ki vsebuje laktacide LCA, mrbit res pojem mal več sladkih stvari, ampak vraga, čist brez tega pa res ne morem.Vsak dan se mažem s kremo TEA TREE.Partner zaenkrat težav z vnetjem nima, vsaj vidnih ne...A bi se mogu tud zdravit oz. jit na pregled????Zanosit poskušam - poskušava tretji mesec...Ne gre, ker vnetje pride pred ovulacijo.Potem grem h ginekologinji da me očisti, potem dobim menstruacijo, potem je 10 dni dobro in spet vse od začetka.Canesten mi ne pomaga.Ginekologinja mi je dala za probat še svečke Diflucan.To pomeni še tri mesece nič,ker ne smem zanosit v tem času..Sita sm vsega tega.A MOGOČE ŠE KDO VE ZA KAKŠNO NARAVNO STVAR KI BI POMAGALA????? Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vnetja
11.11.2006 23:46:43   
pot
Za naravno stvar nevem. Mislim, da obstaja neko lubje. Samo, za to ti bo katera uporabnica svetovala.
Meni je zaradi nenehnih bakterijoznih in glivičnih vnetij G svetovala Boraksove vaginalete. 2 vaginaleti po 1/2 na teden. Zdaj težav skorajda nimam, če pa opazim več sumljivega izcedka, pa takoj uporabim omenjene vaginalete. Meni pomagajo. Dobiš jih v prosti prodaji, brez recepta. Če se ne motim je enako za lubje.

Veliko sreče pri zanositvi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melitaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vnetja
11.11.2006 23:57:36   
sbap
Tudi mene zanima glede vnetij in glivic. Kako sploh veš, da je okužen tudi partner? Jaz imam še kar probleme s tem, moj pa nikoli nič ne potoži. OK, je že po naravi tak, pa sem ga zadnjič vprašala, če njega tudi kaj srbi ali pa karkoli. Je rekel da nič. Ali mislite, da bi se tudi on lahko, čeprav samo za preventivo, tu in tam namazal s Canestenom? Za multi-gyn ne vem, ker v navodilih namreč piše, da škodi plavalcem.

Lp,

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vnetja
12.11.2006 5:14:54   
Anonimen
naju so zdravili skupaj, pa mož tudi ni čuto nič, nič srbelo, nič čudnega ni bilo na glavici ali luliju, nobenga izcedka, nič, vse normalno. Nekaj dni med zdravljenjem sva mogla bit vzdržna, da se en bi spet preneslo kaj in sva se rešla vseh težav.

(odgovor članu sbap)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vnetja
12.11.2006 14:07:16   
melitaj
ojla
moj pravi, da se tud včasih namaže,vendar ga nikoli ne "grize" oziroma srbi...
Mi je pa mama svetovala hrastovo lubje, delat kopel in v njej sedet...
Bom probala še to.....
Papauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vnetja
12.11.2006 19:46:46   
Meka
Hali, halo

mene pa nekaj zanima v zvezi z vnetjem in sicer, skoraj nikoli nimam vnetja oz. zelo redko, sedaj pa sem ga po parih letih dobila oz. vsaj zdi se mi da je to vnetje. Skratka spolovilo me srbi in peče ob uriniranju in dotiku. Kaj mislite je to lahko kaj povezano s Klomifenom ali s štop inekcijo ki jo dobiš pred inseminacijo?Namreč ta mesec sem jedla 5x po 2 tableti Klomifena in si seveda dala štop injekcijo, ineminacije pa nisem imela, saj so bili prazniki in jih niso delali.
Pa kaj je možno, da dobiš vnetje, če sem mogoče zanosila ali kaj takega? Vem da je neumno vprašanje, vendar se opiram vsako malenkost. user posted image bi morala dobiti danes ali jutri, saj mi variira od 28-30 dni. Imela sem tudi rjavkasti izcedek, čisto malo. Hvala za odgovore oz. za vzpodbudne besede.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vnetja
12.11.2006 23:39:18   
pot
Meka, če te peče ob uriniranju je možno, da bo vnetje napredovalo do mehurja, zato čimprej h G. Tablete K lahko povzročijo več izcedka in neravnovesje v nožnici ter s tem povezana vnetja, bakterije, glivice... To je opažanje. Če imaš mazilo Canesten doma, se že kar zdaj namaži z njim, potempa čimprej h G, preden se razvije v kaj hujšega. Odnose pa raje za nekaj dni ukinita.
Za nosečnost ti pa žal ne znam povedati, sem pa prebrala enkrat, da je v nosečnosti možen obilnejši izcedek.

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vnetja
13.11.2006 8:32:04   
melitaj
ojla
tu jst ne bi znala nič povedat, ker teh tabletov še nism jedla, pa inekcij tud nisem dobivala.
Povem lahko le to, da imam vedno močnejši izcedek, velikrat take umazane barve...
Svetujem pa ti, čimprej k ginekologu, ker dlje boš čakala, slabše bo. To sm od začetka delala jst,
potem pa me je izučilo, da samo od sebe ne bo nobena stvar izginila oziroma se pozdravila..

Srečno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vnetja
15.11.2006 7:30:14   
tejka**
Čao punce, tud jz imam grozne težave z vnetji, od HSG-ja naprej. Vsak mesec težave, enkrat hujše, enkrat slabše. Ta mesec sem imela dosti (g. mi je devala svečke canesten) in sem odšla v lekarno kjer sem dobila vaginalne svečke z boraksom...in učinek je bil že pri prvi vstavitvi bistveno boljši. Včeraj sem g. povedala, da jih uporabljam in je rekla da fajn, da so super svečke in če mi pašejo in pomagajo jih kar naj uporabljam (so samoplačniške in jih je v škatli 10). Drugače pa je rekla, da v primeru, da se vnetij ne znebim pridem nazaj in bova imeli eno kuro zdravljenja, samo v tem času ne smem zanosit, ker so zdravila škodljiva.

(odgovor članu melitaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vnetja
15.11.2006 21:44:22   
melitaj
ojla
ja mam tablete diflucan, ki se vzamejo 1 dan menstruacije in potem še i dan naslednje menstruacije in še prvi dan tretje menstruacije po eno tableto..
Torej tri mesece, tri tablete... Ampak jst se izogibam tega, ker bi rada zanosila, v tem času pa ne smem!!!!
Pa razmišljam če je z mojo psiho kej narobe, da se ne morem in ne morem pozdravit????Mislm katastrofa....Hahaha, mal mojga fanta hecam, da je to vsakomesečna prisiljena pavza - 10 dni brez seksa,  malo za šalo, velik pa zares... Treba se je pohecat, ker je itak vse skup ena žalost, tam spodaj...
Lep pozdrav in veliko pozitivnega upanja...
M.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vnetja
16.11.2006 7:25:14   
tejka**
Melitaj, poskusi še s kamilično kopeljo (jaz sem si kamilice v cvetu dala v vodo , da so zavrele, potem jih pustila 10 min.stati in to dodala vodi za kopanje). Tudi to naj bi pomagalo, jaz sem poskusila ta teden, bom pa še večkrat ker mi je blo fino. Če doma nimaš bane, poskusi v kakšnih kopelih v toplicah, ker imajo nekateri v ponudbi tudi te variante.
Naslednja naravna metoda je baje glina. Jo namočiš v dcl vode in dcl domasčega kisa, pustiš, da se namoči, okoli 1 uro, potem daš to posodo v drugo, v kateri je voda in potem zagreješ. Še toplo glino si naneseš na spodnji predel.
Evo, to sta dve stvari, ki naj bi pomagale, že Ašič jih omenja, zato upam da je  kaj na tem.

(odgovor članu melitaj)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vnetja
16.11.2006 8:27:00   
melitaj
moram povedat, da sem ravno včeraj nardila kamilično kopel, pa jo mislim še ponovit...
Pr men je težko zanosit, k mam zmešano menstruacijo, tud približno ne morem vedet, k nisem imela že kr nekaj časa na isti datum...Uglavnem ne bom se več obremenjevala z vsem tem , kar bo pa bo.  Zgleda da sem res že preveč v tem, da bi midva rada mela dojenčka in gre zato vse še bolj narobe...Ko bo pa bo...Lep pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?