|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako do zamrznječkov?
2.12.2006 13:17:43   
Anonimen
Malce berem in čekiram debate po forumu, pa me nekaj zanima.....

Kako se sploh pride do zamrznjenčkov? Ali se par sam odloči za zamrznitev spermijev? Al se to odločijo zdravniki?

Midva imava namreč zelo slab spermiogram - bilo je samo 5 živih spermijev. V ponedeljek gremo na drug spermiogram-da vidimo, če je rezultat kaj drugačen.
A nama bo zdravnik sam kaj predlagal, al morava midva...res mi ni jasno user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako do zamrznječkov?
2.12.2006 18:10:30   
kapica
Da prides do zamrznjenckov mores dati skozi umetno oploditev. Ali ivf ali icsi, kjer se oploditev zgodi zunaj telesa. Odvisno je od tega koliko se jih v postopku oplodi, ce jih je vec kot dva, se ponavadi ostali zamrznejo, dokler jih ne rabis za nov poskus. In ko jih spet rabis, se rece da gres po "zamrznjencke".Lahko se zgodi da sploh ne pride do oploditve in mores cel postopek se enkrat prestat. 
O teh postopkih pa je tukaj ze veliko napisanega, samo malo pobrskaj user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako do zamrznječkov?
2.12.2006 21:03:14   
GoYa
Tudi spermije se lahko zamrzne. Glede na to, da je bilo samo 5 živih, je to verjetno tudi pametno oz. mogoče celo edina varianta. Boste videli, kako bo na naslednjem spermiogramu. Pa kar vprašaj zdravnika glede zamrznitve. Jaz mislim, da mora itak dr. povedati rešitev, vendar vseeno vprašaj.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako do zamrznječkov?
3.12.2006 5:52:58   
Anonimen
spermije zelo neradi zamrznejo, ker jih velik ne preživi. Ko sva bila midva v postopku, je moj za 2 meseca šel v tujino in sva prosila, če bi lahko zamrznili njegovo seme, pa so zelo oklevali in rekli, da tega ne prakticirajo radi, ker se lahko zgodi, da ne bo nobenga živega oz da bojo zelo slabe kvalitete. Pa naj povem, da je moj imel zelo dober spermiogram in po količini, hitrosti in kvaliteti. Na srečo, so potem vseeno zamrznili. Če se pri tvojem vedno pojavlja majhna količina spermijev, je še vedno bolje, da bojo vedno sveži, če pa obstaja verjetnost, da jih ne bo imel, potem bi pa se je dobro poment o zamrznitvi. Vendar G bi mogel to omenit, če bi ga kaj skrbelo. Če je pa tistih 5 bilo že itak slabše kvalitete, pol pa sploh ne zamrznejo. Kje si pa v postopku????

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?