|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je bilo pri kateri tako?
15.12.2006 9:48:37   
nussy
Še ena nova med vami. SS konec 6. tedna. Zanima me, če je bilo pri kateri tako oziroma kaj mislite, kaj se je sploh zgodilo.
V nedeljo zvečer se je začelo s kapljico, do ponedeljka zjutraj že krvavitev, takoj sem šla k G, ki me je pogledala z UZ in ni našla niti posteljice. Poslala me je na test BHCG, ki je pokazal 32,6. Ko sem prišla nazaj na pregled, je rekla, da vse kaže na spontani splav. Test sem delala, ker je rekla, da je, sicer zelo majhna verjetnost, da je še tako zgodaj, da se ploda ne vidi. No ta test je potrdil SS, ker je bil BHCG zelo nizek. Poslala me je na čiščenje, kjer pa so me čez 2dni še enkrat naročili na test krvi, ki je tokrat pokazal 6,0. Rekli so, da čiščenje ni potrebno, da se očitno že ureja samo. Upam, da se je res.
Mi pa ni jasno, kako, da G ni videla ničesar. Kje je bila posteljica potem? Res je tudi to, da je meni test pokazal user posted image  šele 10. dan zamude M. Me je pa ves čas bolelo v trebuhu in jajčnikih. Kaj mislite kaj se je dogajalo?
Skrbi me zato, ker upam, da ni kaj drugega narobe, da se mi ne bi drugič spet ponovilo.user posted image
Sicer je G rekla, da gre ponavadi za veliko gensko napako in narava poskrbi za to, da se ne razvija naprej. Mi je pa v LJ G gledala tudi jajčnike in je rekla, da zgledata v redu.
Pri svoji G imam pregled čez 14 dni, upam da me bo dobro pregledala, kajti predvsem levi jajčnik me še vedno boli, ampak ne znam si razložiti, kaj se je zgodilo tokrat?

Če se je kateri zgodilo kaj podobnega, prosim za odgovor.

En user posted image  vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je bilo pri kateri tako?
15.12.2006 11:08:50   
DOLAR
Sicer je G rekla, da gre ponavadi za veliko gensko napako in narava poskrbi za to, da se ne razvija naprej. Mi je pa v LJ G gledala tudi jajčnike in je rekla, da zgledata v redu.
Pri svoji G imam pregled čez 14 dni, upam da me bo dobro pregledala, kajti predvsem levi jajčnik me še vedno boli, ampak ne znam si razložiti, kaj se je zgodilo tokrat?


Tudi meni se zgodilo čisto enako in g mi je rekla čiso tako kot tebi.Res je velik šok ampak za vsakom dežjem posije sonce.Meni je tudi in imamao doma že 8m staro nagajivko.user posted image

_____________________________

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Je bilo pri kateri tako?
17.12.2006 19:03:25   
TinaUros
Pozdravljena.
Jaz sem bila v 7.tednu. Pri meni se je začelo zjutraj z roza obarvanim izcedkom. Ob 10 uri je že bila krvavitev. Šla sem do G, naredila je uz, na katerem je še bila vidna pikica. Tata me je peljal v bolnico, po poti sem že čutila krče v maternici, ob 19 uri sem sama izločila plod z vrečkico. Naslednji dan so mi delali temeljiti uz, kateri je pokazal jajčnike in maternico v normali....pikice ni bilo več. Ob sprejemu je bil Bhcg 900in neki, naslednji dan 500in neki. Čistli me niso, ker baje da pri ženskah ki niso še rodile to prihranijo oz probajo prihranit.
Jutri imam kontrolo pri svoji g. Bomo videli.

Nussy, se dogaja. Probam se čimmanj obremenjevat s tem, zakaj, kako in kako bo naslednjič. Pred sabo imam samo to, da naslednjič bo uspelo.

Lp
Tina

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?