|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija
14.12.2006 19:46:12   
Anonimen
Predvidevam da ste o tem že pisale, samo se mi ne da iskat. Kot veste sem pred dobrima dvema mesecema nehala jemati KT. Prva menstruacija je prišla po 26 dneh, v času ovulacije sem imela takšne bolečine, da nisem niti prav mogla stati. Sedaj je že 28 dan, pa o menstruaciji ni duha ne sluha, prav tako me v času O ni nič pikalo, kot da je ne bi bilo, spolne odnose sva imela zaščitene, prvi brez zaščite je bil v sob, ker sem jaz tako ali tako menila da je O mimo in bo M zdaj tako ali tako tu. Sedaj pa ni ne duha ne sluha o njej.
 
Vem da user posted image skorajda ne morem biti, če pa sem pa tudi ni panike. user posted image  Zanima me samo to kako dolgo je pri tistih ki se jedle KT, trajalo da se je M uredila?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija
14.12.2006 19:49:39   
Fargesia
Ponavadi traja 3 cikluse, da se ravnovesje nazaj vzpostavi...meni se ni in še vedno ni urejen. To je od ženske do ženske različno. Dostikrat se ciklus tudi zavleče-se podaljša.

user posted image


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menstruacija
14.12.2006 21:31:51   
valerija2
jaz sem imela redno od prvega meseca naprej po prenehanju jemanja KT- na 28 dni. Kar pa je bila grozota, pa je bila moja koza po obrazu. da se je ta uredila, pa je trajalo celo leto.
bi blo pa super, ce si sreckauser posted image












(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Menstruacija
14.12.2006 22:17:24   
majci23
jaz sem na istem kot ti! Moja menstra je prvi mesec po KT prišla na cca 30 dni zdej 2. mesec je pa kr ni!! sm ze danes babycheck nardila (user posted image ), čeprav ni blo mogoče da bi bla noseča ker smo zaščitenouser posted image . zamuja mi pa ze vec kot en teden...
hja, zgleda da rabi malo vec casa. znake sem imela pa vse. komaj cakam da bomo bebico delali, moj je tudi ze kr vesel!

(odgovor članu valerija2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Menstruacija
15.12.2006 7:29:50   
Anonimen
prva M, ko sem nehala jemat KT je zamujala 2 dni, naslednja 15 (potem sem šla k G, da mi je dal tablete za sprožitev), sedaj je prišla spet po 15 dneh zamude (brez tablet).. Kako bo naprej ne vem, ker bom itak najbrž šla nazaj na KT..

(odgovor članu majci23)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Menstruacija
15.12.2006 8:45:05   
Anonimen
user posted image  ne bom ker je danes M le prišla, sam upam da se vse skupaj čim prej porihta da bomo po novem letu šli v akcijo. Potem pa bom tudi jaz enkrat srečka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Menstruacija
15.12.2006 13:23:29   
pot
Pri meni je M trajala ene tri mesece normalno, cikli so bili sicer daljši kot s KT. Po treh mesecih je pa za 3 mesece ni bilo od takrat naprej je cela zmeda.user posted image Tak razpon ciklov, da glava boli. Ampak, mogoče sem jaz izjemen primer. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Menstruacija
15.12.2006 14:10:58   
tasi81
Pri meni je bilo pa takole. Tri mesece je vlo vse v redu, vse točno na datume. Potem pa cela zmešnjava do danes (že 33 dan pa še nič), tako da imam obvezno opremo vedno s seboj.

_____________________________

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Menstruacija
15.12.2006 17:41:35   
florita
Tasi81 danes je tudi moj 33 dan pa se nic, in nosim oboje sabo vložke in BC. Jaz ne vem kaj je to, boli nic....nc ni obcutka da bo user posted image  prisel....dva dni nazaj delala test je bil negravzno - - - -, zdaj sem rekla da ga do ponedelja ne delam....


_____________________________

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Menstruacija
15.12.2006 18:26:55   
Taula
Jaz sem jo ta mesec dobila 46 danuser posted image  Tablet pa ne jemljem 6 mesecev. Na začetku je hodila nekako na 30-35 dni, sedaj pa vedno bolj zamuja. Ceha tablet.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?