|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bris - trojka?!
7.9.2004 9:06:49   
pika74
Ojla Punce,

Pravkar sem izvedela, da je bil moj zadnji bris na urgenci TROJKA. Kaj to pomeni? Povedali so mi, da imam nekaj za odščipniti na materničnem vratu in da moram v kratkem priti na operacijo in da naj bom zjutraj tešča.

:ups::ups::ups:

Je katera že imela trojko?

Lp,
Pika74
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bris - trojka?!
7.9.2004 9:22:37   
pika74
o hvala dd:angel:.

Si me kar malo pomirila. Saj veš, panika me je zagrabila - kaj pa če je kaj hujšega... bomo videli, kaj bo pokazalo, ko bodo odščipnili.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bris - trojka?!
7.9.2004 9:28:26   
Aly
Pika,

verjetno ti ne bom kaj dosti pomagala...pa vendar

Pri tebi gre verjetno za PAP III, in v tem primeru je potrebno opraviti nek poseg, kjer natančneje pregledajo tkivo oz. razlog sprememb.... Sama sem na začetku nosečnosti imela PAP II, za katerega sicer pravijo, da je lahko tudi posledica pogostih vnetij...zatem se zdraviš in nato mislim, da čez štiri mesece bi moralo biti v redu , če je to to... Meni tega zaradi nosečnosti nisi mogli storiti, moram pa takoj po porodu na ponoven pregled.

Vem, da sem o tem nekaj mesecev nazaj brala na "Pušenjakovem forumu", in da še tudi PAP III ni zaskrbljujoč....priporočam ti, da greš na tem forumu na iskalnik - vpišeš PAP ali PAP III, pa boš zvedela mnogo o tem ..

Vse naj, naj :rozica: Aly

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bris - trojka?!
7.9.2004 11:48:55   
Anonimen
Pozdravljena!

Jaz sem tudi imela PAP III in sem se kar precej časa zdravila (pri prejšnjem G.) od raznih mazil, tablet! Sicer ne vem po kolikem času se je popravilo se pa je!

Potem ko se je pozdravilo sem pa imela neke vrste fiksiranje, kar verjetno če poteka normalno ne boli, pri meni žal ni. Ne bom te strašila, ker takšnih ginekologov verjetno skoraj ni več, ki bi toliko stvari naenkrat zafurali.

Sprosti se, ne sekiraj se, ker to samo poslabšuje zadevo. Po jemanju zdravil se bo stanje izboljšalo in bo vse OK. Meni se zadnjih pet lep PAP III ni več pojavil. Sedaj pa pričakujemo prvega otroka!

Vso srečo!

Bojana

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bris - trojka?!
7.9.2004 12:09:30   
pika74
O Bojana26:rozica:,

to je pa lepa novica. Torej imam morda upanje. Mogoče pa zato nisem mogla imeti otrok. Itak sem bila naročena za HSG sedaj konec Septembra - takoj po M. Zdaj bomo pa še pred tem ugotovili nepravilnosti. Mogoče je pa to razlog.

Me veseli, da je pri vas uspelo.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bris - trojka?!
7.9.2004 16:06:07   
bambi
Pika74, nič bat.... jaz sem imela junija po odvzemu brisa PAP II in sem dobila neko mazilo..... sem totalno ponorela od skrbi in sprožila pravo akcijo o tem.... in sem izvedela, da jih je ogromno, ki imajo PAP II ali III. Tebi bodo odščipnili malo tkiva in ga dali na preiskavo, da vidijo s čim te zdravijo in kaj pravzaprav je narobe... večinoma gre za spremenjene celice, kar se pa lahko zgodi zaradi 1000 razlogov... največkrat gre za razna vnetja.... no, potem te zdravijo, ampak na zanositev to naj ne bi imelo vpliva.... Jaz sem morala po 2 mesecih nazaj h G, da mi je vzela bris in zdaj čakam na izvide.... Rekla mi je, da lahko brez problema delamo na :duda:

Bambi

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bris - trojka?!
7.9.2004 21:46:50   
vicky77
Pozdravljena!
Nič naj te ne skrbi!Lani oktobra sem bila na operativnem posegu,ki se mu reče konizacija.S tem posegom so mi odstranili bolno tkivo iz materničnega vratu in sicer klasično(operiral me je dr.Čavić,v Lj.),opravijo ga tudi z laserjem če je področje manjše.Sama sem nagnjena k vnetjem,tako da sem imela takrat PAP III,zdaj sem v osmem tednu nosečnosti,pričakujem svojega prvega otroka in imam PAP II,na spodnji meji,bris mi jemljejo vsakih 6 mes.Povedati ti pa moram,da ta sprememba materničnega vratu ne vpliva na plodnost in kasneje ne na plod ampak je nevarno za razvoj raka.Lahko je posledica okužbe z HPV(humanimi papiloma virusi),ki se naselijo v telesu in se ne pozdravijo,prenašajo se s spolnimi odnosi,v toplicah se lahko okužiš ali na mestih,ki so slabo higiensko vzdrževana.Vzroki so različni in se jih skorajda ne da ugotoviti,nikar se ne boj,draga moja,tega je zelo veliko,je nekakšna bolezen sodobnih žensk,ki so podvržene stresnemu življenju zato je zelo pomembno,da paziš na čistočo in uporabljaš samo bombažno perilo,ne tamponov ampak vložke in še to takrat,ko je nujno potrebno.Upam,da sem ti zadevo malo približala,drugače pa vprašaj ljudi,ki te zdravijo da ti lahko povejo več o tem,želim ti čimprejšnje okrevanje in :modri:ali:roza:,Vicky

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bris - trojka?!
8.9.2004 8:53:55   
pika74
Punce,

HVALA:rozica::rozica::rozica::rozica:!!!

Včeraj sem se naročila in dobila datum 20.09.2004 pri svojem G. Pa bova takrat natančno pogledala in nato ukrepala dalje - tako mi je včeraj povedal na hodniku. Jaz sem pa mislila, da sem edina s tem PAP III. Huh, kaj bi jaz brez RR ;);).

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?