|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nadaljevanje zgodbe o mojem bioenergetiku
2.9.2004 15:34:17   
Eneja
Drage moje prijateljice! Veseli me, da ste nekatere med vami v moji zgodbi našle novo upanje. Zato se mi zdi tudi prav, da zgodbo nadaljujem. Aleksandri in Goyi pa se zahvaljujem za njuni privat sporočili in obljubljam, da jima kmalu odgovorim.

V ponedeljek sem bila pri bioenergetiku. Kot že veste, sem v nedeljo izgubila pikico. Nosečnost mi je bioenergetik točno napovedal, begalo pa me je, ker me ni opozoril na komplikacije. Že v nedeljo sem mu po telefonu sporočila, da sem noseča in da krvavim.

Ob prihodu se je zdrznil in vprašal: Kje sta bila nezaščitena? Vajina energija je na katastrofalno nizki ravni! Z možem sva se spogledala. Hišo imava zaščiteno, v službi sem zaščitila računalnik in stol, na katerem sedim. Kamorkoli greva, vzameva zaščito (LUNE) s seboj. Le... Teden dni nazaj sva čez vikend obiskala sestro, ki je počitnikovala na Debelem rtiču. In pozabila LUNE doma. Dve noči na katastrofalno negativnem sevanju in adijo sanje. Bioenergetik je bil kar malce jezen. Zakaj sta zamočila??? Potem je opisal kraj, kjer sva spala, čeprav mu nisva o tem ničesar povedala. So bile tam mravlje? Veliko mravelj? Niti ene. Niti na lubenico ni prilezla niti ena sama. Očitno so jih zastrupili. Tam je bilo drevo, je nadaljeval. Deblo je raslo v smeri od prikolice, stran od negativnega sevanja. Ja, resnično je pred baldahinom rastla stara figa, in resnično je rastla stran od mesta, kjer sva spala. Drevesa so pametnejša od ljudi...

Zdaj vsaj razumem, zakaj se mi je to zgodilo. Moje telo je resnično občutljivo na negativna sevanja.

S strahom sem pričakovala, kaj bo povedal za naprej. Kdaj bova ponovno dobila blagoslov. Da sem z energijo čisto na psu, pa mi je kazalo moje psihično (ne)ravnovesje: tiščalo me je v prsih, sesuvala sem se sama vase, kar naprej sem jokala in se smilila sama sebi, potencirala sem negativno plat dogodkov, ki zaznamujejo moje življenje...

Včeraj, po tridnevni terapiji, je končno rekel: Počakajta dva ciklusa, potem pa spet v akcijo. Pa ne ga zalomit. Če zanosiš v teh dveh ciklusih, bo nosečnost hudo zakomplicirana, ker nimaš dovolj energije. Raje ne, hvala, sem že probala, kaj to pomeni...

Potolažil me je.

Bi pa rada z vami delila spremljajočo izkušnjo z mojo ginekologinjo. V ponedeljek sem bila naročena na prvi pregled v nosečnosti pri 7. tednih. Seveda nosečnosti ni bilo več, jaz pa sem se vseeno oglasila pri njej. Pregled, UZ... In njena diagnoza: Nosečnosti ni bilo. Gre za navadno menstruacijo. Kaj??? Kaj pa dva pozitivna CB (eden še v nedeljo, po obisku na urgenci), kaj pa UZ na urgenci, ki je pokazal tipično odebeljeno maternico za nosečnost (le plodka ni bilo več v njej)? Kaj pa hormonski vihar v mojem telesu? Jaz ne vidim nobenega znaka nosečnosti, vsa znamenja so bila lažna. Halo??? Potem pa sem imela v noči na torek hude bolečine v spodnjem delu trebuha, nad sramno kostjo, nisem mogla spati, ščipalo me je in resnično sem se ustrašila, da gre za kako vnetje. Poklicala sem mojo ginekologinjo in sestra v sprejemni me je takoj naročila na pregled. Ko sem prišla na vrsto, pa je ginekologinja le rekla: Nosečnosti ni bilo, z vami je vse v najlepšem redu, preveč razmišljate, vse ste si izmislila, pojdite domov! in me vrgla iz ordinacije. Brez da bi me pregledala in potolažila, da je vse to čisto običajno ali kaj podobnega... Ostala sem brez besed... Komentar mislim da ni potreben.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nadaljevanje zgodbe o mojem bioenergetiku
2.9.2004 15:59:52   
GoYa
Živjo Eneja,

pridno upoštevaj bioenergetika, saj sama vidiš, kakšne izkušnje imaš z njim. Pa pazita ta dva ciklusa, res ni vredno tvegati.

Glede G pa sem tudi jaz brez komentarja.

:rozica: zate in tvojo družinico, ki verjamem da se bo kmalu povečala.

Pa-pa, GoYa

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nadaljevanje zgodbe o mojem bioenergetiku
2.9.2004 17:46:28   
Anitka
Hoj Eneja!

Tudi jaz ti svetujem, da kar pridno poslušajta bioenergetika in verjamem, da bosta po njegovi terapiji kmalu postala srečna starša :duda:

Ko sem prebrala tole o tvoji G pa sem postala tako jezna:grrr::grrr::grrr: Halo, kaj pa si misli ta ženščina?!?!?!Mislim, da je škoda izgubljati besede za to G.

Pa srečno na poti do :modri::duda::roza: in hvala, da deliš te izkušnje z nami.

Anitka:metulj:

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.9.2004 19:28:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Eneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nadaljevanje zgodbe o mojem bioenergetiku
3.9.2004 0:54:36   
Ezi
Ja, prav res ... tvoja zgodba da upanja.

Boš še sporočala kako vama gre? Krasna si!

Lep pozdravček in :rozica: zate!
Ezi:racka:

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nadaljevanje zgodbe o mojem bioenergetiku
3.9.2004 7:19:15   
Anonimen
V preteklosti ko so bili moji ginekološki izvidi porazni sem tudi poiskala nasvet pri neke vrste bioenergetiku in mi je svetoval. Ker sem bila v zelo "slabi" zvezi, ki me je psihično in kasneje tudi fizično uničevala mi je predlagal, da naj poskusim z neke vrste meditacijo se umiriti. Dal mi je nasvete za razbremenitev maternice, ki se jih žal ne spomnim več. Moja negativna energija je povsem izhajala iz moje zveze in ko mi je povedal, da bom komaj srečna ko bom zapustila zvezo sem rekla, da je nor. In da bom otroka lahko imela le v primeru, da se tedanjemu partnerju odpovem, saj mi ta zveza ne prinaša nič. Ker sem seveda bila zaljubljena in slepa mu nisem verjela. Ko pa sem prestajala razne operacije in ob meni ni bilo le NJEGA in mi le on ni stal ob strani kot sem si želela se mi je začelo svitati.

Leta 2001 (marca) sem zbrala vso moč in ga zapustila. In uresničile so se vse napovedi. Našla sem fanta, ki mu ni para in ga ne bi zamenjala za nič na svetu.

Napovedal mi je, da bom pred 26 letom pričakovala otroka in res maja sem izvedela da pričakujeva in to le en mesec pred mojim 26 rojstnim dnevom.

Hvaležna sem mu, da mi je pomagal in žal mi je, da mu nisem verjela v začetku. Ampak zdaj vem, da je imel prav.

Ni nič v primerjavi s tvojo zgodbo Eneja vendar vem, da boš enkrat super mamica in da bo tvoj dragi najboljši očka!

Bojana

(odgovor članu Eneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nadaljevanje zgodbe o mojem bioenergetiku
12.9.2004 20:24:56   
Eneja
Andreja, tudi tebi en lep pozdrav!

Z vso pravico verjameš, v kar želiš verjeti, in z vso pravico svoje mnenje deliš z drugimi. Menim pa, da nimaš nobene pravice, da sodiš o smiselnosti vere vseh ostalih!

To, da je izključno moj bioenergetik zaslužen za mojo nosečnost s srečnim razpletom v obliki vedno zdravega sončka, je zame dejstvo in ne le vera. Je pa res, da zaradi vsega, kar je storil zame, tudi verjamem (verujem), da je za moje zdravje dobro, da ga obiskujem.

Kar se pa denarja tiče... Določene stvari v življenju ne moremo ovrednotiti z denarjem. So enostavno neprecenljive!

Verjemi - ko ti bo tekla voda v grlo, boš tudi ti poizkusila vse, za kar boš slišala, da ti lahko pomaga. Če se boš seveda pripravljena boriti in ne boš enostavno obupala. Takrat ne verjamem, da boš še "na suho" sodila in vrednotila.

Živi in pusti živeti! Veruj in pusti verovati! Verjemi in pusti verjeti! Ene same resnice ni...

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?